reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Witam 😍 u nas dzisiaj stuknal 19 tydzień i 6 dni ❤️😍
W środę wizyta a połówkowe mamy mieć u pani doktor 13 lipca.
Na razie pani doktor nie mówiła jak wygląda wagowo dzieciak.

Też ciekawe kto mieszka w brzuszku ale coś czuję że prędko się nie dowiemy 😋😍

Dzisiaj dzieciaki mają zakończenie roku szkolnego i dwa miesiące laby 😉
Oby te wakacje były dla nich bezpieczne.

reklama
Witam 😍 u nas dzisiaj stuknal 19 tydzień i 6 dni ❤️😍
W środę wizyta a połówkowe mamy mieć u pani doktor 13 lipca.
Na razie pani doktor nie mówiła jak wygląda wagowo dzieciak.

Też ciekawe kto mieszka w brzuszku ale coś czuję że prędko się nie dowiemy 😋😍

Dzisiaj dzieciaki mają zakończenie roku szkolnego i dwa miesiące laby 😉
Oby te wakacje były dla nich bezpieczne.

Na wydruku z usg powinna byc taka tabelka i tam jest waga i inne parametry.

Ooooo w końcu dostałam od alergologa konkretne info, że mogę wziąć claritine na alergię w ciąży 😁
Super.
Moja pani doktor alergolog na samym początku ciąży kiedy to ledwie widziałam na oczy bo tak mi łzy leciały z nosa tak samo kichanie smarkanie powiedziała że nie może mi nic przepisać skoro jestem w ciąży.
I tym sposobem będę musiała zmienić lekarza na szczęście teraz mam zero objawów alergii.

Wiadomo nie mam w zwyczaju faszerować się lekami kiedy mogę wytrzymać bez nich.

Od kiedy jestem w ciąży nie brałam żadnych leków oczywiście oprócz tych co moja pani doktor ginekolog przepisała.

Wiadomo nie mam w zwyczaju faszerować się lekami kiedy mogę wytrzymać bez nich.

Od kiedy jestem w ciąży nie brałam żadnych leków oczywiście oprócz tych co moja pani doktor ginekolog przepisała.
Ja też, najchętniej bym ratowała się naturalnymi sposobami. Wykupię te leki, ale pewnie znając mnie to będe czekała do naprawdę ostatniej chwili i mega silnych objawów żeby je wziąć... najgorzej, że muszę autem po starszaka jeździć i go zawozić do przedszkola. Może tylko krople do oczu wystarczą....

Ja też, najchętniej bym ratowała się naturalnymi sposobami. Wykupię te leki, ale pewnie znając mnie to będe czekała do naprawdę ostatniej chwili i mega silnych objawów żeby je wziąć... najgorzej, że muszę autem po starszaka jeździć i go zawozić do przedszkola. Może tylko krople do oczu wystarczą....
Ja musiałam wytrwać najgorszy okres alergii bez żadnych leków. Było ciężko Oj bardzo ciężko.

Załączniki

• 0e91b290-0344-47c3-8142-1fb1805f3518.jpg
    0e91b290-0344-47c3-8142-1fb1805f3518.jpg
    60,5 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Do góry