reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

U mnie jutro pyknie 17 tydzień 😁 cały weekend robolikismy przy remoncie pokoju, ja tyle ile mogłam oczywiście, mąż się namęczył sto razy bardziej biedak... Dziś spać mi się chce, głowa boli.... Ale jutro mam wolne 😁 wczoraj zamówiliśmy fotelik dla bobasa - nie planowałam niczego kupować tak wcześnie ale trafiliśmy na mega promocję, stwierdziliśmy że zamówimy i zobaczymy co to za cudo, jak coś wzbudzi nasze wątpliwości to zwrocimy 😁 kupiliśmy lionelo lennart, był przeceniony z 469 na 200, końcówka z magazynu, po chwili jak kupiłam już go nie było w sklepie 🙂
A nosidełka nie kupujecie? Nie planujesz rodzic w szpitalu?

reklama
U mnie jutro pyknie 17 tydzień 😁 cały weekend robolikismy przy remoncie pokoju, ja tyle ile mogłam oczywiście, mąż się namęczył sto razy bardziej biedak... Dziś spać mi się chce, głowa boli.... Ale jutro mam wolne 😁 wczoraj zamówiliśmy fotelik dla bobasa - nie planowałam niczego kupować tak wcześnie ale trafiliśmy na mega promocję, stwierdziliśmy że zamówimy i zobaczymy co to za cudo, jak coś wzbudzi nasze wątpliwości to zwrocimy 😁 kupiliśmy lionelo lennart, był przeceniony z 469 na 200, końcówka z magazynu, po chwili jak kupiłam już go nie było w sklepie 🙂

Nie jestem pewna, czy taki fotelik jest dobry dla noworodka. Raczej juz dla starszego, siedzacego dziecka.

Ale on jest niby 0-18kg, w opisie było napisane, że dla noworodków 🤔🤔🤔 zobaczę co przyjdzie...

Jasne. Zobaczycie, jak wyglada to na zywo. Dla porownania odpalcie sobie zdjecia łupiny. Tych fotelikow z grupy 0-13. Jak macie watpliwosc to zawsze z tym fotelem mozecie podjechac do 8gwiazdek lub fotelik.info lub jakiegos dobrego sklepu z fotelikami i oni wam powiedza cos o tym fotelu wiecej.

Jasne. Zobaczycie, jak wyglada to na zywo. Dla porownania odpalcie sobie zdjecia łupiny. Tych fotelikow z grupy 0-13. Jak macie watpliwosc to zawsze z tym fotelem mozecie podjechac do 8gwiazdek lub fotelik.info lub jakiegos dobrego sklepu z fotelikami i oni wam powiedza cos o tym fotelu wiecej.
No to chyba jednak będzie wyprawa, szukałam już w Bydgoszczy i Gnieznie takich miejsc gdzie mogliby nam coś poradzić 😁 jak ja czasem przeklinam to życie na zadupiu 🤣 to taka love-hate relationship 😅

reklama
Do góry