reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Dziękuję dziewczyny że o mnie pamiętacie ❤ strasznie to miłe.

Wszystko w porządku ❤❤
Kolejna wizyta za 2 tygodnie.

Maluch się kręcił wiercil zasłaniał się rączkami i nóżkami ❤❤ malutki skarbeczek.
Najważniejsze że wszystko dobrze serduszko ładnie bije ❤❤
Ooo ja też miałam dzisiaj wizytę kolejna 17.06😁 słyszałam ładnie bijące serce ❤ Dowiedziałam się że w brzuszku mieszka chłopczyk 😍 co będzie u Ciebie ?

Ooo ja też miałam dzisiaj wizytę kolejna 17.06😁 słyszałam ładnie bijące serce ❤ Dowiedziałam się że w brzuszku mieszka chłopczyk 😍 co będzie u Ciebie ?
U nas jeszcze nie do końca wiadomo kto mieszka 🤪
Na poprzednim usg mówiła co innego teraz co innego.
Podobno lepiej będzie widać koło 18 -20 tygodnia.

Maluch nie bardzo współpracuje z doktorka zakrywa się rączkami, nóżkami 😉
Taki wstydliwy jest.

Dla nas płeć jest mało istotna najważniejsze żeby było zdrowe po tylu przejściach co my jesteśmy to przyjmiemy czy to chłopiec czy dziewczynka ❤❤

Hejo :)
ja wczoraj miałam mega intensywny dzień. I w całości poswięcony dzieciakom :). Szczęśliwe i zmęczone wróciły do domu :). Od rana deszcz, aż niedowiary, że wczoraj było lato.
@Józia89. Cieszesię, że z dzidzią dobrze :).
@Anna199 super wieści :)
Też się mega cieszymy.
Choć nie ukrywam że co wizyta to wielki stres ale tak już chyba zostanie aż do rozwiązania.
Człowiek się boi że usłyszy najgorsze.

Kochane mamusi i tatusia maleństwo ❤❤

Też się mega cieszymy.
Choć nie ukrywam że co wizyta to wielki stres ale tak już chyba zostanie aż do rozwiązania.
Człowiek się boi że usłyszy najgorsze.

Kochane mamusi i tatusia maleństwo ❤❤
Wiem, że sie stresujesz, po tym co przeszliście. Ale musisz myśleć pozytywnie. Jesli połówkowe wyjdą dobrze to już do rozwiazania pozytywne myśli :).

Wiem, że sie stresujesz, po tym co przeszliście. Ale musisz myśleć pozytywnie. Jesli połówkowe wyjdą dobrze to już do rozwiazania pozytywne myśli :).
Dziękuje za dobre słowa ❤❤

To jeszcze poczekam na połówkowe bo chyba dopiero w lipcu będę mieć koło 20 tygodnia.
Chyba w tym tygodniu się robi prawda?

Miedzy 18-24 tyg. Ja miałam robione po 20 tyg.. teraz jestem zapisana na 20+4
Ogólnie mamy wizytę ustalona na lipiec w Instytucie Matki i Dziecka w Warszawie od razu zostaliśmy zapisani po pierwszych badaniach prenatalnych.
Ale nie wiem czy się zdecydujemy jechać taki kawal drogi bo wiadomo to już będzie wyższa ciąża i trochę strach jest.
W jedną stronę to około 3 i pół godz w zależności jak po drodze wiadomo że postoje muszą być więc to się wydłuży w czasie i tak naprawdę na nogach spędzę ponad 10 godzin.
Zobaczymy.
W razie co nasza pani doktor również wykonuje takie badania i chyba zostaniemy u niej a tam wizytę odwołam. Będę jeszcze się z nią konsultować na kolejnej wizycie.

reklama
Ogólnie mamy wizytę ustalona na lipiec w Instytucie Matki i Dziecka w Warszawie od razu zostaliśmy zapisani po pierwszych badaniach prenatalnych.
Ale nie wiem czy się zdecydujemy jechać taki kawal drogi bo wiadomo to już będzie wyższa ciąża i trochę strach jest.
W jedną stronę to około 3 i pół godz w zależności jak po drodze wiadomo że postoje muszą być więc to się wydłuży w czasie i tak naprawdę na nogach spędzę ponad 10 godzin.
Zobaczymy.
W razie co nasza pani doktor również wykonuje takie badania i chyba zostaniemy u niej a tam wizytę odwołam. Będę jeszcze się z nią konsultować na kolejnej wizycie.

A dlaczego aż tak daleko macie wyznaczone połówkowe? Z powodu jakiś wcześniejszych doświadczeń?

Cieszę się, ze wszystko dobrze po wizycie. Tak jak @maszak napisała - po połówkowych trochę odetchniesz, zaczniesz przygotowywać wyprawkę i cieszyć się, ze wkrótce mały człowieczek pojawi się na świecie😄

Do góry