Ja miałam, jedną kostkę, sama się zasuszyła. Może skonsultuj się z internistą - niektóre apteczne maści mogą być stosowane w ciąży.Dziewczyny poratujcie, wyszła mi opryszczka na wardze... Czy macie jakieś domowe sposoby?
reklama
Sherlook
Fanka BB :)
Ja po tygodniu na drugą zmianę miałam tak zmęczone oczy, że co godzinę musiałam wpuszczać krople. A skończyło się na popękanych naczynkach w oczach. Wygladalam bardzo śmiesznie z czerwonymi gałkami Na szczęście po jakimś czasie zniknęło.Mi sie po 2 ciążach nie pogorszył. Ale mam mniejsza wadę. Przez kiła lat pracowałam na nocki i nie było różnicy. No ale każdy jest inny. Tez muszę wybrać sie do okulisty bo już kilka lat nie byłam
PasiastyOgon
Moderator
Tak, starszak przestał się budzić w nocy po odstawieniu jak miał 18 miesięcy.Wiesz może się sama odstawi w końcu. Podobno w ciąży zmienia się smak mleka na którymś etapie i może się sama odstawi. Generalnie po odstawieniu ona nie powinna potrzebować jesc w nocy i dużo dzieciaków już w ogóle rezygnuje z mleka. A wieczorem próbowałaś dawać jej kasze na mleku modyfikowanym? W sensie żeby zjadła taki bardziej obfity i sycący posiłek przed snem.
Bo faktycznie przy takim trybie kiedy Ty budzisz się kilka razy w nocy i potem w dzień musisz normalnie funkcjonować, i to w ciąży, to nie jest łatwo…
Młoda dostaje kaszki na wieczór, ale to i tak nic nie daje. Mam wrażenie, że cyc to bardziej taki rytuał dla niej i przytulanka chociaz też ciągnie mleko... liczę na to, że niedługo jej przestanie smakować
maszak
Hejo .
Widzę, że dużo z Was ma wadę wzroku (-), ja mam plusy i raczej po ciąży mi się nie pogorszył. Jednak sama sobie go niszczę bo ja w nocy działam . Ale ja to taki człowiek, który musi coś robić bo jak nic nie robię to czuję, że jestem bezużyteczna .
Zakupiłam młodemu pisuar żabkę, bo złapał wkońcu sikanie i leci do nocnika sam już tylko nie zawsze trafi .
@Justyna3210 o widze, że miałaś podobnie jak ja na komuni... bo inni się chwali ile to dostali w kopertach albo rowery, a ja 3 pary złotych kolczyków, jakieś bzdety ... i rozpaczałam bardzo . Do tej pory złota nie lubię . Jedyne jakie mam to obrączka, zaręczynowy i od mojej babci dostałam z brylantem na 35 lat (trochę za duży, ale jest piekny i go noszę ).
Widzę, że dużo z Was ma wadę wzroku (-), ja mam plusy i raczej po ciąży mi się nie pogorszył. Jednak sama sobie go niszczę bo ja w nocy działam . Ale ja to taki człowiek, który musi coś robić bo jak nic nie robię to czuję, że jestem bezużyteczna .
Zakupiłam młodemu pisuar żabkę, bo złapał wkońcu sikanie i leci do nocnika sam już tylko nie zawsze trafi .
@Justyna3210 o widze, że miałaś podobnie jak ja na komuni... bo inni się chwali ile to dostali w kopertach albo rowery, a ja 3 pary złotych kolczyków, jakieś bzdety ... i rozpaczałam bardzo . Do tej pory złota nie lubię . Jedyne jakie mam to obrączka, zaręczynowy i od mojej babci dostałam z brylantem na 35 lat (trochę za duży, ale jest piekny i go noszę ).
Justyna3210
Tak, wtedy absolutnie nie liczyła się wartość prezentu, tylko to żeby wpisać się w grupę no ale cóż, dzieci tak mają... Zresztą dorośli w dużej mierze też, wbrew pozorom, podświadomie nie lubimy odstawać od innych@Justyna3210 o widze, że miałaś podobnie jak ja na komuni... bo inni się chwali ile to dostali w kopertach albo rowery, a ja 3 pary złotych kolczyków, jakieś bzdety ... i rozpaczałam bardzo . Do tej pory złota nie lubię . Jedyne jakie mam to obrączka, zaręczynowy i od mojej babci dostałam z brylantem na 35 lat (trochę za duży, ale jest piekny i go noszę ).
Effa89
Ja zawsze kupuję drobny prezent i daje kasęWolałabym pieniądze, bo oferta w Smyku nie jest powalająca. Ja akurat jestem ich stała klientka na ubrania, więc kartę bym zużyła, ale wiem, że są ludzie, którzy nie znoszą tam kupować.
Dziewczyny poratujcie, wyszła mi opryszczka na wardze... Czy macie jakieś domowe sposoby?
A to pierwsza w zyciu, czy kiedys juz mialas?
Effa89
Byłam wczoraj na wizycie i okazuje się, że mam niezłą wiercipięte w brzuchu fasolek machał rączkami, nóżkami i kręcił się całe badanie. Coś mi tam między nóżkami śmignęło, jakby siusiaczek, ale lekarz nie chciał nic mówić bo to dopiero 11 tyg za tydzień prenatalne, nie mogę się doczekać
Mdłości nadal męczą, głównie wieczorami. Mam nadzieję, że to już końcówka i zaraz znikną
Mdłości nadal męczą, głównie wieczorami. Mam nadzieję, że to już końcówka i zaraz znikną
Sherlook
Nie pocieszę cie. U mnie prawie 13 tc, a mdłości coraz gorsze. Mam już czasami dość. Ja mam rano tak do południa. Potem jest jako tako.Byłam wczoraj na wizycie i okazuje się, że mam niezłą wiercipięte w brzuchu fasolek machał rączkami, nóżkami i kręcił się całe badanie. Coś mi tam między nóżkami śmignęło, jakby siusiaczek, ale lekarz nie chciał nic mówić bo to dopiero 11 tyg za tydzień prenatalne, nie mogę się doczekać
reklama
Goodka
Moderator
U mnie też 13t4d i nadal nie odpuściło, a jest coraz gorzej :/ Ale każda kobieta ma inaczej, obyś @Effa89 miala inaczejNie pocieszę cie. U mnie prawie 13 tc, a mdłości coraz gorsze. Mam już czasami dość. Ja mam rano tak do południa. Potem jest jako tako.
Ja mam prawko, zdałam za pierwszym razem, ale zawsze bałam się jeździć Choć teraz mam większa motywacje żeby poćwiczyć i nabrać wprawy, odwagi
Dzisiaj mam wizytę nie mogę się doczekać az znów zobaczę maleństwo