maszak
Fanka BB :)
Bidulko próbuj przejśc na mm to w nocy odsapniesz. Ty też musisz się w nocy zregenerować. A tak pobudki są bo malutka głodna. Wiem co mówię bo mój dlugo na cycu był i 1-2 razy się budził. Odkąd jest mm to śpi całe noce .No to u nas identycznie... teraz młodsza zasypia przy cycu, mąż zajmuje się starszym. Pewnie padnę z nią. Potem obudzi mnie kilka razy w nocy na cyca, wstanie o 6.00 i caly sajgon od nowa...
@Nulka90 ja na chcrziny poprosiłam od chrzestnej basen z kulkami, od chrzestnego auto prezenty do 250 zł i byłam mega zadowolna. Dzuadki dały kasę i kupiliśmy fotelik . I to co zostało nadal mam i wydaję na małego. Jesli jest ich to 1 maluch karta do smyka na zabawki się przyda, jeśli kolejne to pewnie kasęby wolała, bo zabawki wtedy w domu są.
@modesty ja też wolę odkupic od znajomych lub uzywane takie co można umyć .
@seremida tak poboczne watki dla nas.
My dziadków mamy 200 km stąd u na codzien opieki nie mamy. Kilka razy w roku przyjeżdzają gdy mam dużo do zrobienia lub gdy małego zabrać nie możemy. Ale często na pół h zostawiam małego z dziewczynami . Ja na szczęście prawko mam więc sama dużo ogarniam ..ale jak to od listopada będzie .