Ja tak samoRobię tak samo, pilnuje żeby mieć dłuższą bluzę/sweter i guziczek uwalniam
reklama
Ana66
Fanka BB :)
Gratulacje!!Dziewczyny, mam już wyniki Sanco - wszystko prawidłowo i na 99,9% chłopiec tak się cieszę!
W ogole gratuluję wszystkim zdrowych bobaskow ja ide na sanco w srode, ale tez najbardziej obawiam sie odczytania wynikow...
Czytam was na biezaco jednym okiem, bo od jakiegos tygodnia tylko bym spała i spała... Brak sil totalnie. Podziwam Was mamy, ktore macie juz starsze maluchy, ze macie sile dla nich
Ja jedynie poki co jestem psia mama
U
użytkownik 210398
Gość
O tak, ale te erotyczne są tak prawdziwie, że jak się budzę to się zastanawiam czy to się stało naprawdętak i sny erotyczne
U
użytkownik 210398
Gość
Jeszcze wszystko przed TobąHaha, ojaa, to mnie te erotyczne jakoś omijają
Nulka90
Ostatnio mialam tak samoO tak, ale te erotyczne są tak prawdziwie, że jak się budzę to się zastanawiam czy to się stało naprawdę
modesty
Hej, u mJasio ma roczek! Mieliśmy robić grilla i w trochę większym gronie, ale najpierw tragiczna noc z soboty na niedzielę, później chyba z niewyspania w niedziele pierwsze 6 h praktycznie tylko na rękach chciał być, a i tak poplakiwal cały czas... no nic się nie dało zrobić, jedzenie poszykowac czy coś ogarnąć. Wieczorem mąż 38.4, więc a to termometr, a to mleko z masłem i miodem, a to coś... wiecie jak to jest w końcu przełożyliśmy bo też przez to wszystko bardzo się nie wyrobiłam. Rano niby 36.7 ale on po lekach bo przez pracę od jutra nie może sobie pochorować, ale kaszel mokry wciąż ma.
Zrobiliśmy w końcu sami, mnie nagle zmoglo zmęczenie. 37.1, bóle mięśni... dla mnie taka temperatura jest już znacząca, a teraz 37.7. 39 miałam ostatnio pół życia temu i już gadałam od Rzeczy. Właśnie zawsze mam niewielka temperaturę a odczuwam dość mocno. Więc na plus to przełożenie. Pytanie czy się wykurujemy do soboty bo przydałoby się też przynajmniej część rzeczy kupionych (gotowce na grilla itp.) Wykorzystać
Zrobiliśmy w końcu sami, mnie nagle zmoglo zmęczenie. 37.1, bóle mięśni... dla mnie taka temperatura jest już znacząca, a teraz 37.7. 39 miałam ostatnio pół życia temu i już gadałam od Rzeczy. Właśnie zawsze mam niewielka temperaturę a odczuwam dość mocno. Więc na plus to przełożenie. Pytanie czy się wykurujemy do soboty bo przydałoby się też przynajmniej część rzeczy kupionych (gotowce na grilla itp.) Wykorzystać
G
guest-1684777736
Gość
Ja się bardzo stresowałam w pierwszej ciąży. Odliczalam tygodnie, sprawdzałam każdy parametr z USG, robiłam tabelki z badaniami krwii... Tym razem nie mam siły, bo po całym dniu z małą padam o 20 spać. Ale NIFTy, to dla mnie takie ubezpieczenie na "spokój ducha", więc odkąd zorbilismy, to po kilka razy dziennie dopytywałam, czy może już są wyniki. Bo u nas od umawiania spraw medycznych jest mąż, ja nie mam cierpliwościNie mogę się tego momentu doczekać. A ty bardzo się stresowałaś? Jak sobie wyobrażam, że otwieram te badania to mi słabo. I jeszcze gdyby to było szybko, a tutaj logowanie, jakiś kod SMS, masakra
A z odczytywaniem wyników było tak, że byliśmy między kasa biletowa a zamkiem, bo jesteśmy na wyjeździe z dzieckiem i babciami, kiedy mąż oznajmił, że jest MAIL. Mi skoczyło ciśnienie, szybko znalazłam ławkę i poprosiłam mamę, żeby zajęła się córka, żebyśmy mogli spokojnie odkodować i przeczytać. Bo właśnie w mojej głowie to było bardzo skomplikowane. A mąż mówi, że nie trzeba, bo on już to zrobił i że wszystko jest super i dziewczynka
PasiastyOgon
Moderator
Ja nie mam siły... ostatnio mam załamanie, że dramat. Ani nie mamy nikogo żeby podrzucić dzieci chociaż na chwilę ani nic...Gratulacje!!
W ogole gratuluję wszystkim zdrowych bobaskow ja ide na sanco w srode, ale tez najbardziej obawiam sie odczytania wynikow...
Czytam was na biezaco jednym okiem, bo od jakiegos tygodnia tylko bym spała i spała... Brak sil totalnie. Podziwam Was mamy, ktore macie juz starsze maluchy, ze macie sile dla nich
Ja jedynie poki co jestem psia mama
Mdłości nadal mam, chociaż mniejsze. Za to doszło osłabienie, totalny brak siły i energii.
Goodka
Moderator
Ja czuję się coraz gorzej, ostatnie kilka dni to jakaś tragedia Wymioty, brak siły na cokolwiek… Podziwiam, że jeszcze ogarniasz do tego dzieciaczkiJa nie mam siły... ostatnio mam załamanie, że dramat. Ani nie mamy nikogo żeby podrzucić dzieci chociaż na chwilę ani nic...
Mdłości nadal mam, chociaż mniejsze. Za to doszło osłabienie, totalny brak siły i energii.
reklama
modesty
Łączę się w bóluJa nie mam siły... ostatnio mam załamanie, że dramat. Ani nie mamy nikogo żeby podrzucić dzieci chociaż na chwilę ani nic...
Z mężem chorzy a on jeszcze się budzi co pół godziny i płacze wspominając swoj poród, bo to było wieczorem