G
guest-1684777736
Gość
Do nas dziś trafiły wyniki NIFTy (robiony w ubiegły wtorek). Wszystko super i już wiemy na 99,9%, że będzie druga dziewczynka..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My ostatnio właśnie przez te święta, weekend majowy cały czas się z kimś spotykamy i non stop ktoś proponuje winko, drineczka. Cały czas coś muszę wymyślać, a to że muszę jeszcze popracować, albo że losowaliśmy i tym razem ja robię za kierowcę albo że mnie astma męczy wyjątkowo i musiałam silniejsze leki wziąć. Póki co chyba nikt się nie zorientowałWolę powiedzieć później niż wcześniej i właśnie po prenatalnych już jest bezpieczniej, choć w poniedziałek wielkanocny była moja siostra ze swoim mężem i synem plus moja mama i szwagier chciał, żebym się z nimi napiła, mąż wtedy rzucił, że nie mogę, bo w ciąży jestem, ale wszyscy wzięli to za żart na razie nasze dziewczyny też nie wiedzą, ale w swoim czasie też usłyszą
Do nas dziś trafiły wyniki NIFTy (robiony w ubiegły wtorek). Wszystko super i już wiemy na 99,9%, że będzie druga dziewczynka..
GratulacjeDo nas dziś trafiły wyniki NIFTy (robiony w ubiegły wtorek). Wszystko super i już wiemy na 99,9%, że będzie druga dziewczynka..
Może dlatego ze mała rasa, a moje to zawsze wielkie psy od wczoraj mamy Berneńczyka. Co prawda szczeniaczek ale od początku chce przyzwyczajać do spania na zewnątrz. Rano się okazało ze sunia spała razem z kotemJa bym z kotem też nie mogła spać. Ale moja misia jest taka kochana i słodka, że nie umiałam jej odmówić jak chciała do łóżka
Ja przy starszym odpuściłam temat i sam w wieku niecałych 2 lat z dnia na dzień zaczął zdejmować sobie pieluchy tydzień i było po sprawie.Ja się zabrałam za odpieluchowanie młodszego dziecka. 3 dzień i na razie porażka syn załapał po 5 dniach. Liczyłam ze z dziewczynka pójdzie sprawniej zwłaszcza ze ona już doskonale wie do czego nocnik i sedes służą, a tu póki co zapowiada się dłuższa walka z tematem jak któraś z mam zna jakieś sposoby na sprawne odpieluchowanie to chętnie poczytam
Ja przy starszym odpuściłam temat i sam w wieku niecałych 2 lat z dnia na dzień zaczął zdejmować sobie pieluchy tydzień i było po sprawie.
W 1 ciąży ok 16 tyg, a potem wiedziałam jak to czuć więc w kolejnej szybciej.Nie mogę się doczekać aż poczuje jak się rusza W którym tygodniu pierwszej ciąży czułyście pierwsze ruchy dziecka?
Mi się w udało w lecie jak było ciepło syn w majtkach i spodenkach latał ale nie obyło się bez trudności. Jak robił kopę potrafił się gdzieś schować i w płacz jak go wolałam że chce go przebrać, jak nasikał w majtki też potrafił plakac. Po około miesiącu prania brudnych gaci udało się ale on późno załapał miał ponad 3 lata. Z drugim może szybciej pójdzie bo ma dopiero rok i 3 m-ce i jak zrobi kopę to potrafi pokazać że mu przeszkadza więc się zastanawiam czy jak się zrobi ciepłej czy jest sens takiego malucha uczyćJa się zabrałam za odpieluchowanie młodszego dziecka. 3 dzień i na razie porażka syn załapał po 5 dniach. Liczyłam ze z dziewczynka pójdzie sprawniej zwłaszcza ze ona już doskonale wie do czego nocnik i sedes służą, a tu póki co zapowiada się dłuższa walka z tematem jak któraś z mam zna jakieś sposoby na sprawne odpieluchowanie to chętnie poczytam
Zazdroszczę Ja dopiero dostałam maila, że krew jest w Katowicach. A jeszcze musi polecieć do Hong Kongu. Zaczynam się powoli stresować Czyli u ciebie 6 dni. U mnie przez weekend majowy myślę, że z 8 będzie. W tym ich mailu mam termin ostateczny na 17 maja.Do nas dziś trafiły wyniki NIFTy (robiony w ubiegły wtorek). Wszystko super i już wiemy na 99,9%, że będzie druga dziewczynka..