reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2022

Wracam do Was po tych kilku dniach nieobecności. Czytałam Was, ale nic nie pisałam bo ciężko było zebrać myśli.
Dzisiaj już mnie, a raczej nas wypisali do domu. Diagnoza to nadciśnienie tętnicze, ale lekarz upiera się, ze musiałam je już mieć przed ciążą 🤯
Dostałam leki na ustabilizowanie ciśnienia, do tego niestety infekcja pochwy (której przy przyjęciu nie było 😩) i bakterie w moczu, ale jestem już obstawiona lekami wiec liczę ze pod okiem prowadzącego i ewentualnie kardiologa damy radę 🤞🏻
Z maluchem wszytko w najlepszym porządku, fikał dzisiaj na usg tak, ze tętno tez miał wysokie (chyba udziela mu się od mamy 😂). Od czwartku znowu urósł o dzień więcej niż wynika z OM, wiec jest dalej tak będzie to może spotkamy się wcześniej 😍

Dziękuje Wam wszystkim za trzymanie kciuków! 🥰

reklama
No widzę, że tu same psie mamy 😁 ja też mam Maltańczyka i śpi z nami w pokoju ale na łóżko i kanapę nigdy nie pozwalaliśmy wchodzić więc nie ma problemu. Mamy jeszcze dwa owczarki środkowo azjatyckie 🙈 ale one na dworze. Jeden miał fazę na skakanie na mnie, ale na szczęście jakoś oduczyliśmy... Potrafił niespodziewanie skoczyć na plecy 🤭 teraz to byłby ogromny problem

Zazdroszczę 🥰🥰 Ja dopiero dostałam maila, że krew jest w Katowicach. A jeszcze musi polecieć do Hong Kongu. Zaczynam się powoli stresować 😱 Czyli u ciebie 6 dni. U mnie przez weekend majowy myślę, że z 8 będzie. W tym ich mailu mam termin ostateczny na 17 maja.
Przykro mi, ale myślę że w Honk Kongu nie mają świąt, więc jeżeli tylko ktoś wsadzi paczkę do samolotu to już się będzie badać. I pomyśl, jaka będziesz spokojna jak będziesz miała wyniki, które dają niemal 100% pewności :)

Przykro mi, ale myślę że w Honk Kongu nie mają świąt, więc jeżeli tylko ktoś wsadzi paczkę do samolotu to już się będzie badać. I pomyśl, jaka będziesz spokojna jak będziesz miała wyniki, które dają niemal 100% pewności :)
Nie mogę się tego momentu doczekać. A ty bardzo się stresowałaś? Jak sobie wyobrażam, że otwieram te badania to mi słabo. I jeszcze gdyby to było szybko, a tutaj logowanie, jakiś kod SMS, masakra 🙉

No widzę, że tu same psie mamy 😁 ja też mam Maltańczyka i śpi z nami w pokoju ale na łóżko i kanapę nigdy nie pozwalaliśmy wchodzić więc nie ma problemu. Mamy jeszcze dwa owczarki środkowo azjatyckie 🙈 ale one na dworze. Jeden miał fazę na skakanie na mnie, ale na szczęście jakoś oduczyliśmy... Potrafił niespodziewanie skoczyć na plecy 🤭 teraz to byłby ogromny problem
My mamy kota ;)

reklama
Do góry