reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

Dziewczyny, ja mimo, że z dzieckiem według lekarza (ma ten certyfikat FMF, wiec powinien być rzetelny) wszystko jest w porządku, mam wszystko na papierze, babeczka z kliniki gdzie robiłam prenatalne dzwoniła do mnie wczoraj, że wyniki testu podwójnego (to pappa i beta) wyszły bardzo dobrze i gratulują (mają mi wyniki wysłać pocztą), to i tak się martwię bardzo :( Wpatruje się w te zdjęcia usg, coś wynajduje, choć wiadomo, nie znam się na tym i można zrobić zdjęcia z różnych ujęć. Chyba sobie nie radzę znowu psychicznie i muszę iść do terapeutki, bo się wykończę 😥😥😥
Kochana, nie czytaj, nie sprawdzaj, bo jak sama napisałaś - nie znasz się na tym.

Zaufaj lekarzom. Jak chcesz mieć pewność skonsultuj wynik z jakimś the best of specjalistą (nawet jakbyś miała zapłacić, będziesz spokojniejsza).
Widziałaś na pewno na USG swoje maleństwo, serduszko biło, dzidzia fikała. Trzymaj się tej myśli 🥰

reklama
Dziewczyny macie już może jakieś zachcianki? Ja ostatnio miałam dzień, że jadłam jabłka, nawet uprażyłam sobie na nadzienie do naleśników 😉 dziś nabrałam ochoty na koktajl taki mleczno - owocowy, aż wyjęłam do rozmrożenia borówki i jeżyny, żeby zrobić jutro i też chodzą za mną takie konkretne mięsne dania
Zwykle nie przepadam za produktami mlecznymi, a od początku tygodnia u mnie królują płatki z mlekiem, jogurty i kefiry😊

reklama
Ja już po!!! Dzięki waszym kciukom maluch nadrobił 😀😀 Jest 11+6. Powinno być 12+0. Ale to szczegół. Prenatalne 06.05🙂🙂
Super😊 bardzo się cieszymy. Ja wczoraj spędziłam prawie cały dzień na dworze, dosadzalismy jeszcze krzaczki owocowe. I kwiaty w ogrodzie. O 20 byłam taka padnięta ze poszłam spać i pierwszy raz od bardzo dawna przespałam cała noc😊. Chyba muszę codziennie to robić😉. Ja wizytę ma 4.05 i już nie mogę się doczekac😊.

Do góry