10+5A w którym tyg planujesz?
reklama
Ja bardzo chciałam drugą dziewczynkę ale jakoś intuicyjnie jestem przekonana, że będzie chłopak za tydzień prenatalne to może się dowiemyDziewczyny, a macie może przeczucia co do płci maluchów? Mi wydaje się, że będzie chłopiec i w sumie może dobrze by było, bo akurat niedawno sprzedałam ubrania po dziewczynach, z których wyrosła młodsza
Ja, jeśli będę dobrze się czuła zamierzam pracować do końca roku szkolnego, czyli jeszcze 2 miesiąceU mnie z mdłościami jest karuzela, przez 2 dni mocno męczą, potem 2 dni przerwy i od nowa w połowie maja mam urlop, mam nadzieję, że wutrwam do tego czasu bo później chce już wziąć l4... w ogóle większość z was chyba pracuje ciągle? Kiedy planujecie pójść na zwolnienie?
Ja robię u swojego lekarza prowadzącego, bo ma wymagany certyfikat i wolę mieć usg na tym samym sprzęcie.Tak teraz myślę o tych prenetalnych... Ile z Was miało robione u Waszego lekarza prowadzącego?
Goodka
Moderator
Na początku czułam, że będzie chłopak, a teraz to już sama nie wiem Może we wtorek na prenatalnych lekarz mi coś zasugerujeDziewczyny, a macie może przeczucia co do płci maluchów? Mi wydaje się, że będzie chłopiec i w sumie może dobrze by było, bo akurat niedawno sprzedałam ubrania po dziewczynach, z których wyrosła młodsza
Aleksandretta
Moderator
Ale naprodukowalyscie dziewczyny dziś - nie nadążam
Witam wszystkie nowe osoby! I chyba dołącza kolejna mama, która czeka na 3 dzidziusia naprawdę sporo nas tu mam, które będą miały duża rodzinkę
@Ika89.... super pomysł! Jestem za i chętnie dołączę do prywatnej grupy
@Blondi8 ojej ja nie wiedziałam ze miałaś jakieś plamienia - albo przegapiłam post albo nie pisałaś nic? Zauważyłam ze ostatnio mniej pisałaś, ale myślałam ze to okres świąteczny, urlopowy i wyjazdowy wiec dlatego tak. Sama tez teraz rzadziej pisałam ale ja jestem na urlopie. Mam nadzieje ze się wszystko już uspokoiło.
@PasiastyOgon wspolczuje Ci bardzo tych wymiotów. Faktycznie musi to być mega męczące jeszcze przy dwójce małych dzieci do ogarnięcia. Mnie ta ciąża wyjątkowo łaskawie traktuje. Nie mam już od dawna nawet mdłości. Wymiotowałam tylko raz i to na samym początku. Ale już coraz bliżej drugiego trymestru, a wtedy powinno być lepiej.
U mnie w przyszłym tygodniu badania prenatalne oraz będę robić Sanco. Stres jest, ale tez ekscytacja. Ciekawa jestem kto tam sobie u mnie mieszka
Witam wszystkie nowe osoby! I chyba dołącza kolejna mama, która czeka na 3 dzidziusia naprawdę sporo nas tu mam, które będą miały duża rodzinkę
@Ika89.... super pomysł! Jestem za i chętnie dołączę do prywatnej grupy
@Blondi8 ojej ja nie wiedziałam ze miałaś jakieś plamienia - albo przegapiłam post albo nie pisałaś nic? Zauważyłam ze ostatnio mniej pisałaś, ale myślałam ze to okres świąteczny, urlopowy i wyjazdowy wiec dlatego tak. Sama tez teraz rzadziej pisałam ale ja jestem na urlopie. Mam nadzieje ze się wszystko już uspokoiło.
@PasiastyOgon wspolczuje Ci bardzo tych wymiotów. Faktycznie musi to być mega męczące jeszcze przy dwójce małych dzieci do ogarnięcia. Mnie ta ciąża wyjątkowo łaskawie traktuje. Nie mam już od dawna nawet mdłości. Wymiotowałam tylko raz i to na samym początku. Ale już coraz bliżej drugiego trymestru, a wtedy powinno być lepiej.
U mnie w przyszłym tygodniu badania prenatalne oraz będę robić Sanco. Stres jest, ale tez ekscytacja. Ciekawa jestem kto tam sobie u mnie mieszka
Ja stwierdziłam, że będzie dziewczynka, bo całkowicie inaczej się czuję niż poprzednio z synem wszystkie siły ze mnie wysysaDziewczyny, a macie może przeczucia co do płci maluchów? Mi wydaje się, że będzie chłopiec i w sumie może dobrze by było, bo akurat niedawno sprzedałam ubrania po dziewczynach, z których wyrosła młodsza
reklama
Goodka
Moderator
Ja też mam plamienia od początku, choć od kiedy biorę luteinę dopochwowo to jest o wiele lepiej. Dzisiaj tylko jasnoróżowe plamienie się pojawiło, ale wczoraj był stosunek i trochę sie nachodziłam dzisiaj więc może dlategoJa mam dziś 11+3, energii mi nie brakuje, ale co z tego skoro dostałam nakaz leżenia przez plamienia. Dwulatka na pokładzie więc łatwo nie jest.
Jeszcze te kilka dni i zacznę drugi trymestr to będzie spokojniej prenatalne mam za tydzień i już się nie mogę doczekać chociaż jakby nie było to jestem na usg co tydzień, albo wizyta albo izba przyjęć bo plamienia