Co uczysz? U mnie z zapachami to samo a szczególnie męskie zapachy masakra jakaś wszystkie mężowi schowałamJa dzisiaj 8+1, nadrobiłam was i zaczynam się bać bo u mnie jest o wiele lepiej z mdłościami i jakoś tak w miarę sobie radziłam w pracy, więcej energii miałam do prowadzenia lekcji i nawet sobie pomyślałam, że jakby tak zostało to było by super Gratuluję wszystkim udanych wizyt, ja dopiero w następną środę się upewnię czy wszystko w porządku. Wymieniłam wszystkie żele po prysznic i szampon bo orientalne zapachy, które uwielbiałam mnie odrzucaja
reklama
Co do płci to w poprzedniej ciąży miałam przeczucie od początku, że będzie dziewczynka i się sprawdziło. Jednak kobieca intuicja jest silna. Teraz mam mieszane uczucia jednak
Co do l4 to jestem od 6 tygodnia od potwierdzenia ciąży z racji wykonywanego zawodu nie mogę pracować w ciąży.
Po wizycie u gina wszystko ok. Dziecko ma prawie 4cm. Dostałam skierowanie ma krzywą cukrową, bo miał w pierwszej ciąży cukrzyce i teraz też od początku mam słabe wyniki.
Co do l4 to jestem od 6 tygodnia od potwierdzenia ciąży z racji wykonywanego zawodu nie mogę pracować w ciąży.
Po wizycie u gina wszystko ok. Dziecko ma prawie 4cm. Dostałam skierowanie ma krzywą cukrową, bo miał w pierwszej ciąży cukrzyce i teraz też od początku mam słabe wyniki.
Ja dokładnie mam tak samo bo z chłopcami to całkiem inna bajka a teraz to byle z dnia na dzieńJa stwierdziłam, że będzie dziewczynka, bo całkowicie inaczej się czuję niż poprzednio z synem wszystkie siły ze mnie wysysa
Pracuje, na ten moment się dobrze czuje także na l4 narazie się nie wybieram.. może koniec lipca? Zobaczymy, jak pozniej sie będę czułaU mnie z mdłościami jest karuzela, przez 2 dni mocno męczą, potem 2 dni przerwy i od nowa w połowie maja mam urlop, mam nadzieję, że wutrwam do tego czasu bo później chce już wziąć l4... w ogóle większość z was chyba pracuje ciągle? Kiedy planujecie pójść na zwolnienie?
Aleksandretta
Moderator
Ja dokładnie mam tak samo bo z chłopcami to całkiem inna bajka a teraz to byle z dnia na dzień
Ja sadzac po objawach, które są nikłe to obstawiam chłopca. W ciąży z synem czułam się własnie lepiej, w ciąży z córka spałam na siedząco, miałam okropne mdłości i nie miałam sił na nic. Także myśle ze będę mieć drugiego chłopca i moj syn się bardzo ucieszy choć z uwagi na mniejsza różnice wieku między trzecim dzieckiem a coreczka - to wolałabym dziewczynkę. Mogłyby się razem bawić No i z własnych obserwacji stwierdzam ze dziewczynki jednak szybciej się rozwijają niż chłopcy. Ciekawa jestem czy są tu mamy które maja w domu parkę i tez to zauważyły?
Nulka90
Fanka BB :)
Ojj tak! Ja dostalam dzis od meza podrobke oscypka- serek zakopianski to nie to samo ale byl pysznyZjadłabym takiego prawdziwego górskiego oscypka
Niestety mieszkam nad morzem
Chemii i matmy pogromCo uczysz? U mnie z zapachami to samo a szczególnie męskie zapachy masakra jakaś wszystkie mężowi schowałam
reklama
umysł ścisły ja też uczę ale w edukacji wczesnoszkolnej i od miesiąca jestem na L4 bo czasem to nawet nie wiedziałam jaki mamy dzień tygodnia tak się źle czułam, jest trochę lepiej ale mam przedłużone chorobowe do połowy maja, tak bardzo chciałabym wrócić do pracy znaczy najpierw to poczuć się na tyle dobrze żeby zacząć normalnie funkcjonować w ciągu dniaChemii i matmy pogrom