reklama
Aleksandretta
Moderator
Ja już po. Nie będzie bliźniaków. W jednym pęcherzyku widać moja dzidzie z bijącym serduszkiem, a drugi jest pusty, ale tez się trochę powiększył. Ma się z biegiem czasu wchłonąc. Termin z om na 25 listopada, a nie usg 23. Bardzo mi ulżyło.
No to super wiadomości fajnie, ze jest serduszko
Oj tak chyba teraz zaczynam się normalnie cieszyć , bo ta niepewność mnie dobijała.No to super wiadomości fajnie, ze jest serduszko
PasiastyOgon
Moderator
W jakim wieku dziewczyny? U mnie też 21.11Witajcie chciałabym i ja jeszcze nieśmiało się przywitać. Termin z OM mam na 20-21.11, a sama mam urodziny 19.11 to moja trzecia ciąża, mam już dwie dziewczyny na pokładzie. Na pierwszą wizytę jeszcze czekam - jestem umówiona 12.04 i chyba mam większego stresa niż w poprzednich dwóch ciążach. Szczerze mówiąc to jeszcze nawet do mnie nie dociera, że będziemy mieć trzeciego malucha
U mnie z dziewczyną sie zgadzało, że tylko słodkieNo no, dodałaś mi nadziei ale jak już będzie jasne jaka płeć to powymieniamy doświadczenia czy rzeczywiście te dziewczynki tak ciągnie do słodkiego
K
Kuznkasia
Gość
Tak Was podczytuje. I coraz bardziej się obawiam środowej wizyty. Ostatnio jak byłam,to było dwa tygodnie różnicy między USG a terminem z OM. Był pusty pęcherzyk i w środę następna wizyta.
Czuję się strasznie_mega młodości, ospała, piersi jak kamienie.
Czuję się strasznie_mega młodości, ospała, piersi jak kamienie.
Mam 29 lat, w listopadzie kończę 30. Czuję się w większości średnio, non stop jestem zmęczona, ciągle robię sobie przerwę w trakcie obowiązków i w ogóle ciężko zebrać mi się do działania, gdzie przed ciążą ogarniałam wszystko raz dwa. Do tego planowałam w tym roku powiększyć warzywnik i rabatę kwiatową, ale jak tylko o tym myślę to mi się nie chceWitamy kolejną mamę ja tez spodziewam się trzeciego dziecka napisz jeszcze ile masz lat i jak się czujesz?
Mam ten sam problem tylko u mnie jest za późno, już szklarnia stoi, rozsady na oknach i nie mogę się za to zabraćMam 29 lat, w listopadzie kończę 30. Czuję się w większości średnio, non stop jestem zmęczona, ciągle robię sobie przerwę w trakcie obowiązków i w ogóle ciężko zebrać mi się do działania, gdzie przed ciążą ogarniałam wszystko raz dwa. Do tego planowałam w tym roku powiększyć warzywnik i rabatę kwiatową, ale jak tylko o tym myślę to mi się nie chce
Starsza ma 8 lat, młodsza prawie 5 także już spore i dużo same sobą się zajmują, a ty masz chyba młodsze dzieciaczki, jeśli dobrze pamiętam?W jakim wieku dziewczyny? U mnie też 21.11
U mnie z dziewczyną sie zgadzało, że tylko słodkie
reklama
Ja mam tunel od zeszłego roku, w poprzednim sezonie udało nam się z wieloma przebojami zrobić dwie grządki podwyższone, w tym roku mamy kolejne dwie, czekają tylko na uzupełnienie ziemią, na rabatę chcę też dokupić ziemię lub kompost, bo w naszą glinę ciężko łopatę wbić u mnie też pełno rozsad wszędzie, nawet u mojej mamy na parapetach nie wiem kiedy zebrać na to siły, a w planie mam jeszcze więcej, choć co się da to prosto do ziemi pójdzieMam ten sam problem tylko u mnie jest za późno, już szklarnia stoi, rozsady na oknach i nie mogę się za to zabrać