reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Tak czytam o Waszych smakach ;), ja w zadnej nie miałam smaków. No i głównie kazdy obstawiał chlopca bo podobno byłam ładna ;), a dziewczynki urodę zabierają 🤣... ale ja totalnie w to nie wierzę. Jak w wizjery to zez, jak sie przestraszysz i zlapiesz to myszka się robi. Ze smakami to tez chyba tak jest, ze czego nam brakuje to organizm chce ;).
@Jagoda1234 😥 jejku bardzo mi przykro :(. Tego się nie spodziewałam. Tulam mocno i trzymam kciuki za kolejną.
@natin77 witamy kolejną mamusię z 3 :).
@Paula1997 to dobrze, że mąż poratował. Ale jak mowisz, że tyle zapłaciłaś to chyba się bardzo cieszę, że mam fajnego lekarza na nfz :). I jak u Ciebie 10+5 to na kiedy Ty masz termin?

Cześć dziewczyny :) Nadrobiłam Wasze 40stron, nie było mnie od piątku, ufff jak gorąco tu było, totalna huśtawka emocji…
Bardzo przykro czyta się o stratach… 💔
Trudno wszystko zapamiętać w pół h, więc może dodam od siebie ciut mniej informacji :)
Po słodkościach płakać nie bede, ale jeśli nie zjem czegoś słonego to myślę pod wieczór jak wykombinować nawet najmniejszą porcję fryteczek, to silniejsze ode mnie 🤪 Ssanie w żołądku i jedzenie dosłownie za dwóch, czy to normalne, że się śni o hot-dogu? 🤪 Takim wiecie, z suróweczką, rozmaitymi warzywami w sosie, z posypką prażonej cebulki 🙈
U mnie nadal brak mdłości, brak bólu w biuście, chociaż są pełniejsze, pora na ich nowe odzienie 😎
Dziś jestem po pierwszych badaniach, przy kasie prawie zemdlałam… z szoku, mimo, że cześć badań na nfz. Kolejka zatrzymana, musial mnie mąż ratować, bo myślałam, że zmieszczę się w 200zł.
Dużo Was już z założoną rodzinką, u mnie pierwsza ciąża, lat 25. Podziwiam Was za organizację czasu 🤗
Dziś 10+5
Ja chyba jutro idę robić badania i wszystko prywatnie... To dopiero będzie kwota. 😅

Ja chyba jutro idę robić badania i wszystko prywatnie... To dopiero będzie kwota. 😅
U mnie na nfz była krew, glukoza, tsh i mocz, więc w gruncie rzeczy z tych tańszych, mój portfel nieźle oberwał 😂
Ale w kolejnych badaniach robi się już statystycznie krew i mocz, czy źle myślę?

reklama
@Kami89 jak tam u Ciebie? Jesteś już po wizycie? Daj koniecznie znać.
Ja już po😊. Nie będzie bliźniaków. W jednym pęcherzyku widać moja dzidzie z bijącym serduszkiem😍, a drugi jest pusty, ale tez się trochę powiększył. Ma się z biegiem czasu wchłonąc. Termin z om na 25 listopada, a nie usg 23. Bardzo mi ulżyło.

Do góry