reklama
maszak
Fanka BB :)
Tak czytam o Waszych smakach , ja w zadnej nie miałam smaków. No i głównie kazdy obstawiał chlopca bo podobno byłam ładna , a dziewczynki urodę zabierają ... ale ja totalnie w to nie wierzę. Jak w wizjery to zez, jak sie przestraszysz i zlapiesz to myszka się robi. Ze smakami to tez chyba tak jest, ze czego nam brakuje to organizm chce .
@Jagoda1234 jejku bardzo mi przykro . Tego się nie spodziewałam. Tulam mocno i trzymam kciuki za kolejną.
@natin77 witamy kolejną mamusię z 3 .
@Paula1997 to dobrze, że mąż poratował. Ale jak mowisz, że tyle zapłaciłaś to chyba się bardzo cieszę, że mam fajnego lekarza na nfz . I jak u Ciebie 10+5 to na kiedy Ty masz termin?
@Jagoda1234 jejku bardzo mi przykro . Tego się nie spodziewałam. Tulam mocno i trzymam kciuki za kolejną.
@natin77 witamy kolejną mamusię z 3 .
@Paula1997 to dobrze, że mąż poratował. Ale jak mowisz, że tyle zapłaciłaś to chyba się bardzo cieszę, że mam fajnego lekarza na nfz . I jak u Ciebie 10+5 to na kiedy Ty masz termin?
Ja chyba jutro idę robić badania i wszystko prywatnie... To dopiero będzie kwota.Cześć dziewczyny Nadrobiłam Wasze 40stron, nie było mnie od piątku, ufff jak gorąco tu było, totalna huśtawka emocji…
Bardzo przykro czyta się o stratach…
Trudno wszystko zapamiętać w pół h, więc może dodam od siebie ciut mniej informacji
Po słodkościach płakać nie bede, ale jeśli nie zjem czegoś słonego to myślę pod wieczór jak wykombinować nawet najmniejszą porcję fryteczek, to silniejsze ode mnie Ssanie w żołądku i jedzenie dosłownie za dwóch, czy to normalne, że się śni o hot-dogu? Takim wiecie, z suróweczką, rozmaitymi warzywami w sosie, z posypką prażonej cebulki
U mnie nadal brak mdłości, brak bólu w biuście, chociaż są pełniejsze, pora na ich nowe odzienie
Dziś jestem po pierwszych badaniach, przy kasie prawie zemdlałam… z szoku, mimo, że cześć badań na nfz. Kolejka zatrzymana, musial mnie mąż ratować, bo myślałam, że zmieszczę się w 200zł.
Dużo Was już z założoną rodzinką, u mnie pierwsza ciąża, lat 25. Podziwiam Was za organizację czasu
Dziś 10+5
Paula1997
Zaangażowana w BB
U mnie na nfz była krew, glukoza, tsh i mocz, więc w gruncie rzeczy z tych tańszych, mój portfel nieźle oberwałJa chyba jutro idę robić badania i wszystko prywatnie... To dopiero będzie kwota.
Ale w kolejnych badaniach robi się już statystycznie krew i mocz, czy źle myślę?
Ja tak miałam, co miesiąc krew i mocz i jeszcze raz w połowie ciąży toxo, cmvU mnie na nfz była krew, glukoza, tsh i mocz, więc w gruncie rzeczy z tych tańszych, mój portfel nieźle oberwał
Ale w kolejnych badaniach robi się już statystycznie krew i mocz, czy źle myślę?
Sherlook
Fanka BB :)
Ja zapłaciłam prawie 500 złJa chyba jutro idę robić badania i wszystko prywatnie... To dopiero będzie kwota.
Obawiam się, że ja też tyle zapłacęJa zapłaciłam prawie 500 zł
Aleksandretta
Moderator
Ja płaciłam ostatnio 360 zł
Ja dziś podobnie
reklama
Ja już po. Nie będzie bliźniaków. W jednym pęcherzyku widać moja dzidzie z bijącym serduszkiem, a drugi jest pusty, ale tez się trochę powiększył. Ma się z biegiem czasu wchłonąc. Termin z om na 25 listopada, a nie usg 23. Bardzo mi ulżyło.@Kami89 jak tam u Ciebie? Jesteś już po wizycie? Daj koniecznie znać.