reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Tak czytam o Waszych smakach ;), ja w zadnej nie miałam smaków. No i głównie kazdy obstawiał chlopca bo podobno byłam ładna ;), a dziewczynki urodę zabierają 🤣... ale ja totalnie w to nie wierzę. Jak w wizjery to zez, jak sie przestraszysz i zlapiesz to myszka się robi. Ze smakami to tez chyba tak jest, ze czego nam brakuje to organizm chce ;).
@Jagoda1234 😥 jejku bardzo mi przykro :(. Tego się nie spodziewałam. Tulam mocno i trzymam kciuki za kolejną.
@natin77 witamy kolejną mamusię z 3 :).
@Paula1997 to dobrze, że mąż poratował. Ale jak mowisz, że tyle zapłaciłaś to chyba się bardzo cieszę, że mam fajnego lekarza na nfz :). I jak u Ciebie 10+5 to na kiedy Ty masz termin?

Cześć dziewczyny :) Nadrobiłam Wasze 40stron, nie było mnie od piątku, ufff jak gorąco tu było, totalna huśtawka emocji…
Bardzo przykro czyta się o stratach… 💔
Trudno wszystko zapamiętać w pół h, więc może dodam od siebie ciut mniej informacji :)
Po słodkościach płakać nie bede, ale jeśli nie zjem czegoś słonego to myślę pod wieczór jak wykombinować nawet najmniejszą porcję fryteczek, to silniejsze ode mnie 🤪 Ssanie w żołądku i jedzenie dosłownie za dwóch, czy to normalne, że się śni o hot-dogu? 🤪 Takim wiecie, z suróweczką, rozmaitymi warzywami w sosie, z posypką prażonej cebulki 🙈
U mnie nadal brak mdłości, brak bólu w biuście, chociaż są pełniejsze, pora na ich nowe odzienie 😎
Dziś jestem po pierwszych badaniach, przy kasie prawie zemdlałam… z szoku, mimo, że cześć badań na nfz. Kolejka zatrzymana, musial mnie mąż ratować, bo myślałam, że zmieszczę się w 200zł.
Dużo Was już z założoną rodzinką, u mnie pierwsza ciąża, lat 25. Podziwiam Was za organizację czasu 🤗
Dziś 10+5
Ja chyba jutro idę robić badania i wszystko prywatnie... To dopiero będzie kwota. 😅

Ja chyba jutro idę robić badania i wszystko prywatnie... To dopiero będzie kwota. 😅
U mnie na nfz była krew, glukoza, tsh i mocz, więc w gruncie rzeczy z tych tańszych, mój portfel nieźle oberwał 😂
Ale w kolejnych badaniach robi się już statystycznie krew i mocz, czy źle myślę?

reklama
@Kami89 jak tam u Ciebie? Jesteś już po wizycie? Daj koniecznie znać.
Ja już po😊. Nie będzie bliźniaków. W jednym pęcherzyku widać moja dzidzie z bijącym serduszkiem😍, a drugi jest pusty, ale tez się trochę powiększył. Ma się z biegiem czasu wchłonąc. Termin z om na 25 listopada, a nie usg 23. Bardzo mi ulżyło.

Do góry