Oby było wszystko dobrze. Trzymajcie się, daj znać jak się czujesz. Trzymam kciuki.Dziewczyny, módlcie się za mnie. Zaczęłam mocno krwawić. Leżę już w szpitalu.
reklama
Marcia 1983
Fanka BB :)
Hej u mnie 6 tydzień. Czuje się bardzo dobrze. Tydzień temu tak w ciągu 2/3 dni miałam bardzo tkliwe piersi i zrobiły się pełniejsze. Teraz już właściwie nic się z nimi nie dzieje. Wieczorami coś tam mnie zakuje w nich ale tak np. rano jak się budzę to czuje się jakbym w ciąży w ogóle nie była. Nie mam mdłości, tylko mam te krostki na twarzy, włosy się przetłuszczają i wypadają. A ty jak się czujesz ?Hej dziewczynki. Przeczytałam, popłakałam sobie. .. przykro mi, że kilka mam nas opuściło, że się nie udało . Tulam Was mocno wszystkie.
My mieliśmy wczoraj imprezkę no i chcac nie chcąc kapnęli się, bo odmówiłam alko . Ale były bardzo fajne reakcje na wieść o kolejnym dzieciaczku hihi .
@Myszaaaa trzymaj się i nie opuszczaj nas. Masz prawo do wszystkich uczuć.. myślę, że to depresja... także cieszę sie, że idziesz do specjalisty. Teraz się nie cieszysz, ale jak tylko po badaniach wyjdzie, że dzidziuś zdrowy to wiem, że je pokochasz. U Ciebie to strach po tym co przeszłaś. Mówisz, że nie chcesz, ale jednak był seks prawdopodbnie bez zabezpieczenia- więc chyba podświadomie chciałaś. Przykro mi że masz tak mało wrazliwych ludzi wokół siebie... bo nie powinnaś usłyszeć nigdy takich słów. Bo Twój poród był poprostu tragiczny i smutny. Trzymam za Was kciuki. A u mnie drugi był szybki, trzeci najszybszy, ale wspomagany oksy więc inaczej, bo i główkę wkładali w kanał rodny, więc sama tego malucha wypchnęłam bez skurczy w 2 h .
@Marcia 1983 mnie tak krostkami obsypało na początku ciąży z dziewczynkami. Ale szybko przeszło. Choć te zmiany skórne to są od hormonów . Który to u Ciebie tydzień?
@Kami89 kochana trzymam kciuki za Ciebie przez te 3 tyg . I za wieści o ilości maleństw .
@PasiastyOgon jak tylko mdłości miną to i myśli będą spokojniejsze. Na początku będzie Wam ciężko, ale dacie radę. Każda z nas da
@Agneso Ja będę dzwonić w poniedziałek na prenatalne.. prawdopodobnie będzie to początek maja.
@Sephinorth no przy maluchach to jest co robić i wiecznie czegoś zapominam .
Marcia 1983
Dziewczyny a czy was w 6 tyg piersi bolały cały czas ? Czy szybko zrobiły się większe?
Aleksandretta
Moderator
Dziewczyny, módlcie się za mnie. Zaczęłam mocno krwawić. Leżę już w szpitalu.
Mocno trzymam kciuki.
Ostatnio tu za dużo złych wiesci, wiec limit został mam nadzieje wyczerpany i wrócisz do nas z info ze wszystko jest już dobrze…
Marcia 1983
Dziewczyny, módlcie się za mnie. Zaczęłam mocno krwawić. Leżę już w szpitalu.
M
Myszaaaa
Gość
Mi w ogóle nic. Ani nie bolały ani nie urosły.Dziewczyny a czy was w 6 tyg piersi bolały cały czas ? Czy szybko zrobiły się większe?
Justyna3210
W 6 jeszcze je "czułam" bo bólem ciężko to nazwać, przy wstaniu albo zdjęciu stanika jakby mi ciążyły, na boku jak spałam był lekki dyskomfort, ale teraz (we wtorek 8 tydzień) już nic z nimi nie jest, czasem lekko mrowienie czuje. Ogólnie od początku ciąży są pełniejsze, sterczące, w sumie - ładne sąDziewczyny a czy was w 6 tyg piersi bolały cały czas ? Czy szybko zrobiły się większe?
Justyna3210
Daj koniecznie znać co się dzieje, trzymamy kciuki za Ciebie i dzidzię!Dziewczyny, módlcie się za mnie. Zaczęłam mocno krwawić. Leżę już w szpitalu.
Goodka
Moderator
Oo moje włosy też zdecydowanie szybciej się przetłuszczają, są jakby bardziej szorstkie, trudne do ułożenia :/Hej u mnie 6 tydzień. Czuje się bardzo dobrze. Tydzień temu tak w ciągu 2/3 dni miałam bardzo tkliwe piersi i zrobiły się pełniejsze. Teraz już właściwie nic się z nimi nie dzieje. Wieczorami coś tam mnie zakuje w nich ale tak np. rano jak się budzę to czuje się jakbym w ciąży w ogóle nie była. Nie mam mdłości, tylko mam te krostki na twarzy, włosy się przetłuszczają i wypadają. A ty jak się czujesz ?
reklama
Sherlook
U mnie identycznieW 6 jeszcze je "czułam" bo bólem ciężko to nazwać, przy wstaniu albo zdjęciu stanika jakby mi ciążyły, na boku jak spałam był lekki dyskomfort, ale teraz (we wtorek 8 tydzień) już nic z nimi nie jest, czasem lekko mrowienie czuje. Ogólnie od początku ciąży są pełniejsze, sterczące, w sumie - ładne są