Dziewczyny, módlcie się za mnie. Zaczęłam mocno krwawić. Leżę już w szpitalu.
Zaciskam kciuki !!!
A u mnie dzisiaj znowu plamienie. Lekarz mówił,że mam ektopię i przy współżyciu może tak być.
No a u mnie plamienie jest bez współżycia eh.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, módlcie się za mnie. Zaczęłam mocno krwawić. Leżę już w szpitalu.
U mnie identycznie
Słońce jakoś w 6 przestały mnie boleć, tzn delikatnie coś tam, ale teraz już nie, są pełniejsze . A objawy ciążowe chyba brak. Tzn śpię non stop, zapach ryb .. i jak pusty żołądek to też mdli. A reszta to nic... i też codzien myślę czy ok. Ja ogólnie każdą ciążę przechodzilam bez objawów, ale w tej panikuję najbardziejHej u mnie 6 tydzień. Czuje się bardzo dobrze. Tydzień temu tak w ciągu 2/3 dni miałam bardzo tkliwe piersi i zrobiły się pełniejsze. Teraz już właściwie nic się z nimi nie dzieje. Wieczorami coś tam mnie zakuje w nich ale tak np. rano jak się budzę to czuje się jakbym w ciąży w ogóle nie była. Nie mam mdłości, tylko mam te krostki na twarzy, włosy się przetłuszczają i wypadają. A ty jak się czujesz ?
Ojejku . Kochana trzymam mocno kciuki.Dziewczyny, módlcie się za mnie. Zaczęłam mocno krwawić. Leżę już w szpitalu.
W 6 jeszcze je "czułam" bo bólem ciężko to nazwać, przy wstaniu albo zdjęciu stanika jakby mi ciążyły, na boku jak spałam był lekki dyskomfort, ale teraz (we wtorek 8 tydzień) już nic z nimi nie jest, czasem lekko mrowienie czuje. Ogólnie od początku ciąży są pełniejsze, sterczące, w sumie - ładne są
Oo moje włosy też zdecydowanie szybciej się przetłuszczają, są jakby bardziej szorstkie, trudne do ułożenia :/
Ja nie mam apetytu. Na nic nie mam ochoty, zmuszam się do tego żeby cokolwiek zjeść bo wiadomo trzeba. Głowa mnie boli lekko dzień w dzień nie wiem czy przez ciąże czy przez pogodę. Ogólnie nie mam co narzekać ale już chyba wolałbym mieć mdłości bo wtedy bym wiedziała, ze coś się dzieje.Słońce jakoś w 6 przestały mnie boleć, tzn delikatnie coś tam, ale teraz już nie, są pełniejsze . A objawy ciążowe chyba brak. Tzn śpię non stop, zapach ryb .. i jak pusty żołądek to też mdli. A reszta to nic... i też codzien myślę czy ok. Ja ogólnie każdą ciążę przechodzilam bez objawów, ale w tej panikuję najbardziej
Hej jak się dziś czujesz ?Hejo jeśli można się dopisać do listopadowych mam to z om wychodzi termin na 23 listopada
A jak miałaś w innych?Ja nie mam apetytu. Na nic nie mam ochoty, zmuszam się do tego żeby cokolwiek zjeść bo wiadomo trzeba. Głowa mnie boli lekko dzień w dzień nie wiem czy przez ciąże czy przez pogodę. Ogólnie nie mam co narzekać ale już chyba wolałbym mieć mdłości bo wtedy bym wiedziała, ze coś się dzieje.
Pierwsza ciąże miałam 17 lat temu ( wymioty przez 2 mce, senność ale potem już Oki, druga 11 lat temu czułam się bardzo dobrze żadnym objawów praktycznie i apetyt miałam ogromy i mam dwóch synów teraz zupełnie na odwrót ani wymiotów, ani apetytu, krostki na twarzy.A jak miałaś w innych?
Mnie to nawet nie mdli. Może czasami delikatnie raz na tydzień z rana.Słońce jakoś w 6 przestały mnie boleć, tzn delikatnie coś tam, ale teraz już nie, są pełniejsze . A objawy ciążowe chyba brak. Tzn śpię non stop, zapach ryb .. i jak pusty żołądek to też mdli. A reszta to nic... i też codzien myślę czy ok. Ja ogólnie każdą ciążę przechodzilam bez objawów, ale w tej panikuję najbardziej
Dodam, że może wiek ma swoje prawa w czerwcu 39 latPierwsza ciąże miałam 17 lat temu ( wymioty przez 2 mce, senność ale potem już Oki, druga 11 lat temu czułam się bardzo dobrze żadnym objawów praktycznie i apetyt miałam ogromy i mam dwóch synów teraz zupełnie na odwrót ani wymiotów, ani apetytu, krostki na twarzy.