Aleksandretta
Moderator
Widzę, że nie przeczytałaś wszystkich moich komentarzy i nie rozumiesz, że cc to nie jest moja zachcianka.
Życzę wszystkim doskonałych i naprawdę świetnych porodów, czy to sn czy to cc i wiem, że będzie dobrze.
Uznaję temat za zamknięty i nie będę na to dalej reagować, bo bardziej mnie stresuje czytanie odpowiedzi na moje wpisy, w których odarłam się z prywatności, niż na wizję porodówki.
Nie dziobcie już mnie. Wystarczy.
To Ty nie doczytałas mojego wpisu, bo w pierwszym akapicie napisałam , ze u Ciebie jest wyraźne wskazanie do cesarki i nikt z tym nie będzie nawet dyskutował. Także wiem ze u Ciebie to nie zachcianka.
A nawet jakby była zachcianka, to nic mi do tego. Masz prawo rodzic jak chcesz. Inne dziewczyny tez.
Chodzi mi o to aby nie demonizować ani jednego ani drugiego porodu. Każdy ma plusy i minusy i trzeba brać pod uwagę indywidualną sytuacje rodzącej.
Ja nie jestem przeciwko Tobie i w ogóle „nie dziobię Cię”. Nie chciałam żebyś tak to odebrała. Zreszta nie ja jedna tutaj jakoś tak zle odebrała Twój wpis.
Masz we mnie wsparcie, ale tez nie chce czytać, ze porodem naturalnym narażam dziecko i siebie. Zreszta kto to wie jak każda z nas będzie rodziła. Jesteśmy na początku drogi dopiero.
Jeśli będziesz chciała wiedzieć cokolwiek o porodzie w Medicover to pytaj, chętnie odpowiem. I naprawdę jesteś tu tak samo mile widziana jak każda z nas i mam nadzieje ze będziemy się wszystkie wspierać. Peace and love