Apropo serduszek - słyszałyście, że na pierwszej wizycie w poszukiwaniu bijącego serca lekarz nie powinien puszczać go na głos? Podobno to może uszkodzić serduszko ja się dopiero o tym dowiedziałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też coś takiego mi się rzuciło w oczy, ale podobno nie ma na to badań Z resztą nie chcę o tym myśleć i się stresowaćApropo serduszek - słyszałyście, że na pierwszej wizycie w poszukiwaniu bijącego serca lekarz nie powinien puszczać go na głos? Podobno to może uszkodzić serduszko ja się dopiero o tym dowiedziałam.
Mi puścił ale na 3 sekundy żebym tylko uslyszala. .Apropo serduszek - słyszałyście, że na pierwszej wizycie w poszukiwaniu bijącego serca lekarz nie powinien puszczać go na głos? Podobno to może uszkodzić serduszko ja się dopiero o tym dowiedziałam.
Ja czytałam że lekarze są podzieleni co do tego słuchania serca na początku, a chodzi o drgania. No ale ile w tym prawdy to nie wiem, podobno jak pisała @Goodka - nie ma na to badań. Jedni słuchają, inni nieApropo serduszek - słyszałyście, że na pierwszej wizycie w poszukiwaniu bijącego serca lekarz nie powinien puszczać go na głos? Podobno to może uszkodzić serduszko ja się dopiero o tym dowiedziałam.
Ja słyszałam na wizycie w 6t3d
Apropo serduszek - słyszałyście, że na pierwszej wizycie w poszukiwaniu bijącego serca lekarz nie powinien puszczać go na głos? Podobno to może uszkodzić serduszko ja się dopiero o tym dowiedziałam.
Ja miałam pierwsze USG w 6tyg. Nie puszczał dźwięku tylko obraz bijące ❤ i odrazu uśmiech niesamowiteApropo serduszek - słyszałyście, że na pierwszej wizycie w poszukiwaniu bijącego serca lekarz nie powinien puszczać go na głos? Podobno to może uszkodzić serduszko ja się dopiero o tym dowiedziałam.