PasiastyOgon
Moderator
My dziś powiedzieliśmy mojej mamie. Tak jak się spodziewałam, czyli zbytniej radości ani gratulacji to nie było. Powiem krótko, że teściowa zareagowała o wiele lepiej...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My dziś powiedzieliśmy mojej mamie. Tak jak się spodziewałam, czyli zbytniej radości ani gratulacji to nie było. Powiem krótko, że teściowa zareagowała o wiele lepiej...
Dziewczyny czy jak będziecie robić prenatalne to będziecie robić test pappa?
Ja nie będę, to tylko statystyka która Martwi matkiDziewczyny czy jak będziecie robić prenatalne to będziecie robić test pappa?
Ja nie robię. Poprzednio też nie robiłam.Dziewczyny czy jak będziecie robić prenatalne to będziecie robić test pappa?
Ja nifty pro[emoji846]Ja będę robić test sanco