reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

reklama
Dzień doberek, ja już w oczekiwaniu na pobranie krwi🌱
Zobaczę jak rośnie beta ❤️

Co do testów - jeszcze długo przed ciążą uznaliśmy, że na milion procent będziemy robić nifty pro, lub jakiś inny, jeśli znajdziemy jeszcze szerszy.

Jestem z tych osób, które muszą wiedzieć. Życie w niewiedzy by mnie wykończyło.

Jakby trzeba było amnio, to też byśmy zrobili.

Dobry start dziecka na świecie jest dla mnie najważniejszy.

A co do depresji - ja dziś się widzę ze swoją lekarką, dopiero się dowie o ciąży. Dopingowała mnie od lat, bym się zdecydowała, więc pewnie się ucieszy 😀

Dziewczyny czy jak będziecie robić prenatalne to będziecie robić test pappa?
To moja pierwsza ciąża i nie wiem dokładnie jak wyglądają takie badania prenatalne, ale u mnie w cenniku jest napisane, ze to obejmuje USG prenatalne + test podwójny + ocena ryzyka 🤔

Witam was:) cały czas podczytuje was ile znajdę czasu. Mieliśmy tydzień chorobowy, więc kilka nocy słabo przespanych. Caly czas czekam na pierwszą wizytę u ginekologa przesunęła się na 29.03 bo potem doktora nie ma. Dzisiaj wg apki 5+1 💪
Nie wiem czy mi umknęło ale czy któraś z was już słyszała serducho? Jeżeli tak to na którym tygodniu i dniu ciąży?:)

Witam was:) cały czas podczytuje was ile znajdę czasu. Mieliśmy tydzień chorobowy, więc kilka nocy słabo przespanych. Caly czas czekam na pierwszą wizytę u ginekologa przesunęła się na 29.03 bo potem doktora nie ma. Dzisiaj wg apki 5+1 💪
Nie wiem czy mi umknęło ale czy któraś z was już słyszała serducho? Jeżeli tak to na którym tygodniu i dniu ciąży?:)
Ja słyszałam na wizycie w 6t3d 🤩

reklama
Do góry