reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

My najdalsza podróż mieliśmy z 50 km w jedną strone połowa drogi przespana a połowa poplakiwanie.
Większość dzieci lubi jazde autem ale nie nasza dama 🤪🤪
Mieliśmy dzisiaj gości.
Młoda bryka u taty na rączkach a ja mam chwile dla siebie - kąpiel 🤪🤪
Kuba zasypia w samochodzie, ale jakoś tak najczęściej chwilę przed tym jak trzeba wysiadać. Może w dłuższej trasie byłoby inaczej.

Teraz już śpi, po przyjściu do domu dziecko się ożywiło, odzyskało dobry humor, nawet się trochę chciało bawić i śmiało się. Ale był śpiący, dosyć szybko zamknął oczka. Ciekawe, jak długo będzie spał, bo on to tak różnie - potrafi spać do późna w noc, a potrafi się obudzić po godzinie i potem po trzech, to akurat wypada północ i już go zabieram do łóżka. Mi się wydaje, że on ma skok, bo codziennie a to nowa minka, a to nowy odgłos.

reklama
Kuba zasypia w samochodzie, ale jakoś tak najczęściej chwilę przed tym jak trzeba wysiadać. Może w dłuższej trasie byłoby inaczej.

Teraz już śpi, po przyjściu do domu dziecko się ożywiło, odzyskało dobry humor, nawet się trochę chciało bawić i śmiało się. Ale był śpiący, dosyć szybko zamknął oczka. Ciekawe, jak długo będzie spał, bo on to tak różnie - potrafi spać do późna w noc, a potrafi się obudzić po godzinie i potem po trzech, to akurat wypada północ i już go zabieram do łóżka. Mi się wydaje, że on ma skok, bo codziennie a to nowa minka, a to nowy odgłos.

Nasza ostatnio marudna ale chyba właśnie na te ząbki. Eh.

Ja mam upatrzone krzesełko, drewniane, bo inne mi się po prostu nie podobają 😅 a przy okazji widziałam ranking 10 najlepszych i to Kinderkrafta bylo chyba na 2 lub 3 miejscu :)
U fizjomommy? Ja właśnie z jej polecajek korzystam.
A ja właśnie się waham między kinderkraft a lionelo
Ja też się waham między Kinderkraft Enock a Lionelo Floris. Marzy mi się Stokke Trip Trap, ale dajcie spokój, nie za taką cenę :p
Mamy starszaków, a Wy jakie sobie chwalicie?

Załączniki

• Screenshot_20230502-215947_Chrome.jpg
    Screenshot_20230502-215947_Chrome.jpg
    129 KB · Wyświetleń: 30
U fizjomommy? Ja właśnie z jej polecajek korzystam.

Ja też się waham między Kinderkraft Enock a Lionelo Floris. Marzy mi się Stokke Trip Trap, ale dajcie spokój, nie za taką cenę :p
Mamy starszaków, a Wy jakie sobie chwalicie?

Ceny wahają się między 400 a właśnie 1000 złoty 🤪fajne modele ale poduszka pod dupke musi być i na oparcie.
Bo ja sama bym na takim krzesełku nie chciała siedzieć 🤪🤪 przypominałyby mi się czasy szkolne 🤪🤪

No dać 1000 złoty za krzesełko 🤪 No ale są tacy co kupują wózki po 10 tysięcy 🤪
Kto bogatemu zabroni 😂☺️

Myślę że do kwoty 500 - 600 znajdziemy jakieś krzesełko.
Tylko ze mamy odmienne zdanie z mężem w tej kwestii jak nigdy 🤪🤪
Ale może dam mu wolna reke niech SE sam zamowi 🤪☺️😂

To może faktycznie skok. Czytałam, że kiedy dzieci przeżywają skoki rozwojowe, to powinno się im umilić ten czas,no też im ciężko.. domek, tulenie, bez zbędnych bodzcow :)

reklama
Do góry