maszak
Fanka BB :)
Otóz to... z maluchem można wszystko tylko trzeba bez stresu i dostosować się do niego. Czyli cześćiej postój, jedzobko, kupka itp itd ... my dużo jeździmyJa też się bałam pierwszy raz jak jechaliśmy na święta, Klara miała lekko ponad miesiąc, nie wiedziałam jak to będzie, 200km hehe a ona przespała całą drogę.. potem wyjazdy już jak jest większa, pierwszy mnie trochę stresował, ale też spała, ale były chyba już 3 sytuacje gdzie zrobiła kupke i przemoklo, to bez problemu, czy ma stacji czy trawie brałam ją i torbę i zmieniałam pieluche, ubrankaalbo karmiłam w aucie, bo się przebudziła i nie chciałam żeby płakała. Wszystko da się zrobić, tylko bez stresu właśnie
![]()
My wakacje mamy już zaklepane (mąż urlopy musi rozpisywać na początku roku), a że przy okazji były atrakcyjne ceny na bookingu, to też rezerwował niedawno miejscówki i jedziemy w Bieszczady, to akurat blisko, ale też nad nasze morze, ode mnie to 900km. Zastanawiałam się jak to będzie, stwierdziliśmy, że pojedziemy jednak najpierw do teściowej te 200km, tam spanko i stamtąd nad morze. Nadal dużo km ale szczerze? To chyba weszłam po prostu we wprawę. Na spokojnie wszystko robię, nie panikuję, bo to źle wpływa na humor córeczki, po prostu śmiejemy się z tych naszych przygód i czyścimy dupke tam gdzie akurat możemy![]()
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
@Nat_Ra a pieluszka we wzorki? Próbowałaś? Ja tak zawieszam, choć najcześciej staram się ruszać z domu w porze drzemek.