Te ikeowskie też mają ceratę pod spodem, ale jakoś u nas to nie przeszkadza. Polecam w takim razie wypróbować te z motherhood. Może ktoś widział coś innego, byłabym wdzięczna za link. Te są już za małe, wkładam je pod głowę głównie i do tego tetry jeszcze. Ale fajne to jest i dość szybko schnie po praniu.Fajne ja mam tylko flanele z ceratą, położna mi podpowiedziała. Były bardzo tanie, ale minus jest taki że dziecko się na tym poci jak np. zaśnie (Kubie się mocno też poci głowa podczas karmienia ).
Nie
reklama
G
guest-1693758626
Gość
Ej dziewczyny dostałyście już okres ?
Tak jakoś pod koniec grudnia.
Też się zastanawiałam ostatnio, bo dobrze mi bez tego, wcale nie tęsknię a o drugą dzidzię nie zamierzam się staraćNie i ciekawa jestem kiedy to nastąpi. A ty?
Tej może takie? Link do: Podkład nieprzemakalny i oddychający z membraną 90x200cmTe ikeowskie też mają ceratę pod spodem, ale jakoś u nas to nie przeszkadza. Polecam w takim razie wypróbować te z motherhood. Może ktoś widział coś innego, byłabym wdzięczna za link. Te są już za małe, wkładam je pod głowę głównie i do tego tetry jeszcze. Ale fajne to jest i dość szybko schnie po praniu.
G
guest-1693758626
Gość
Też się zastanawiałam ostatnio, bo dobrze mi bez tego, wcale nie tęsknię a o drugą dzidzię nie zamierzam się starać
Ale wiesz to że nie masz okresu nie oznacza że nie możesz zajść
Więc musisz uważać.
Młoda zasnęła ale coś nogami trzepie żeby alarmu nie było bo odżywkę wklepałam w włosy i mam zamiar się zrelaksować
Też nieNie i ciekawa jestem kiedy to nastąpi. A ty?
Mi też dobrze bez haha no właśnie, ja też nie, fajnie tak żyć bez liczeniaTeż się zastanawiałam ostatnio, bo dobrze mi bez tego, wcale nie tęsknię a o drugą dzidzię nie zamierzam się starać
Wiem wiemAle wiesz to że nie masz okresu nie oznacza że nie możesz zajść
Więc musisz uważać.
Młoda zasnęła ale coś nogami trzepie żeby alarmu nie było bo odżywkę wklepałam w włosy i mam zamiar się zrelaksować
A na mojej grupie o kp wyczytałam, że w trakcie okresu mleko mamy może zmieniać smak i wolniej płynąć
G
guest-1693758626
Gość
Wiem wiem
A na mojej grupie o kp wyczytałam, że w trakcie okresu mleko mamy może zmieniać smak i wolniej płynąć
Zgadza sie
I zdarza się dostać okres mimo karmienia.
Nawet jak ktoś karmi wyłącznie kp może dostać okresu.
reklama
G
guest-1693758626
Gość
Spadam spać. Młoda pewnie za dwie godziny zacznie się kręcić
Dobrej nocy.
Dobrej nocy.