reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2022

Fajne 😀 ja mam tylko flanele z ceratą, położna mi podpowiedziała. Były bardzo tanie, ale minus jest taki że dziecko się na tym poci jak np. zaśnie (Kubie się mocno też poci głowa podczas karmienia 🙄).

Nie 🙂
Te ikeowskie też mają ceratę pod spodem, ale jakoś u nas to nie przeszkadza. Polecam w takim razie wypróbować te z motherhood. Może ktoś widział coś innego, byłabym wdzięczna za link. Te są już za małe, wkładam je pod głowę głównie i do tego tetry jeszcze. Ale fajne to jest i dość szybko schnie po praniu.

reklama
Też się zastanawiałam ostatnio, bo dobrze mi bez tego, wcale nie tęsknię a o drugą dzidzię nie zamierzam się starać 🙃

Ale wiesz to że nie masz okresu nie oznacza że nie możesz zajść 😉🤪
Więc musisz uważać.

Młoda zasnęła ale coś nogami trzepie żeby alarmu nie było bo odżywkę wklepałam w włosy i mam zamiar się zrelaksować 🤪

Ale wiesz to że nie masz okresu nie oznacza że nie możesz zajść 😉🤪
Więc musisz uważać.

Młoda zasnęła ale coś nogami trzepie żeby alarmu nie było bo odżywkę wklepałam w włosy i mam zamiar się zrelaksować 🤪
Wiem wiem 😄

A na mojej grupie o kp wyczytałam, że w trakcie okresu mleko mamy może zmieniać smak i wolniej płynąć 😯

reklama
Do góry