My z 500+ odkładamy 100zł do skarbonki córki. W sumie po zakupie podkładów i chusteczek zostaje nam jeszcze do kolejnego miesiąca kaska.. póki co, nie mamy innych wydatków, ale pewnie z wiekiem to się zmieni. Dziś o tym gadaliśmy właśnie, że fajny ten dodatek dla mam zrobiliWydatki niezłe przypomina mi się że brafiterka mi mówiła że ceny staników dobrej jakości do karmienia to nic w porównaniu z wydatkami na mm. Ja się nigdy nie zastanawiałam. Chciałam kp, ale wiedziałam, że plan planem, a rzeczywistość różna może być i po prostu trzeba jakoś o to zadbać dla dziecka, czy to naturalnie czy mm... Jak ktoś mi mówił ostatnio że podziwia że ja kp, to sobie myślę że ja podziwiam matki karmiące mm lub inaczej. Z drugiej strony co podziwiać - po prostu każda dba najlepiej jak umie i chce o dziecko. Matki jako matki można podziwiać
Tak, te wszystkie akcesoria pielęgnacyjne... 500+ raczej tylko nikłą część tych różnych wydatków pokrywa
A staniki do kp to faktycznie, chciałam ładny seksowny na wyjścia, to ponad 300zl, a z poliestru.. ble!