maszak
Fanka BB :)
Halo dziewczynki. Nadrabiam Was pomalutku . Młody jednak się rozchorował dośc powaznie słabe wyniki krwi, na nastepny dzień sama mu robiłam panel 8 badań... wyniki się polepszyły delikatnie, ale maly dalej goraczkuje...dzis to jest 5 doba ... wirus prawdopodibnie mononukleoza ... wiec musi zwalczyć sam . Dziś już dużo lepiej.
A ja Wam życzę zdrowych i pogodnych Świąt
@Nat_Ra takie wyjścia na kawke to ja rozumiem .
A ja Wam życzę zdrowych i pogodnych Świąt
@Nat_Ra takie wyjścia na kawke to ja rozumiem .
Ja tez nigdy nie tęskniłam za czasem sprzed ciąży . Bo jak piszesz dużo rzeczy zrobilam , wybawiłam, zobaczyłam. I nawet do tego czasu gdzie było tylko 1 dzieciątko . Jednak fakt jest taki, ze ja zawsze znajduje czas dla siebie nie zaniedbujac żadnego innego młodego człowieka. Chętnie oddaje pod opiekę, ale tylko wtedy jak musze coś załatwić i lepiej mi to wyjdzie w pojedynke. Moja tez wiecznie bez skarpetekJa np. wczoraj byłam na paznokciach i zostawiłam Klarę z mamą, drugi raz ale tym razem mała nie spała. Napisałam raz czy wszystko ok i żeby koło 13 nie zapomniała ją wyciszać, bo spanko.
Chodzi o to żeby nie zatracić siebie w tym wszystkim. Z dzieckiem spędzamy praktycznie cały czas, a przecież potrzebujemy też czasu dla siebie i to zupełnie normalne. Nie mam wyrzutów, bo wiem, że wracam do niej, resztę dnia będziemy się bawić, karmić i spędzać czas razem
Może też patrzę na to przez pryzmat wieku. Zdążyłam zrobić wszystko, wybawiłam się, że tak powiem. Tak jakby to właśnie był ten czas. Czas na dziecko. Dlatego nie brakuje mi czasu sprzed ciąży. Może to się zmieni z czasem, może nie. Nie wiem. Wiem, za to, że w piątki robię maseczke na twarz i włosy, a córa słodko śpi w tym czasie
No pewnie. Moja też ma juz raczej stale drzemki 9:00 , 13:00, 16:00 i 20:30 nocka.mam bardzo podobnie, że nie mam wyrzutów jakoś bardzo a nawet na początku trochę ekstremalnie myślałam: dziecko, ja z tobą spędzam całą dobę, a ty mi na 15 min nie pozwalasz odejść?
ty jesteś w stanie zaplanować jej drzemkę i wyciszyć ją do niej o stałych porach??? SZACUN