reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2021

ja po wizycie, rozwarcie na 1.5 palca, czyli bez zmian od dwoch tygodni 😑 mialam nadzieje, ze odesle mnie dzis na porodowke 😛 jak nie urodze to usg 23.11.

reklama
A mnie dzisiaj boli brzuch cały dzień😔 Nawet mam lekkie mdłości, ale to w żadnym razie nie są skurcze.
Staram się być aktywna, nawet kupiłam dzisiaj ze starszą córeczką buty zimowe. Poprasowałam resztę becików i tetrowych pieluch. Ale ciężko już ciężko...

dziewczyny plamilyscie po badaniu ginekologicznym? Dzis 38+1, lekarz badal szyjke, do tej pory nigdy nie plamilam w ciazy, plamienie nie krwia tylko taka ciemno czerwona wydzielina, raczej skape

dziewczyny plamilyscie po badaniu ginekologicznym? Dzis 38+1, lekarz badal szyjke, do tej pory nigdy nie plamilam w ciazy, plamienie nie krwia tylko taka ciemno czerwona wydzielina, raczej skape
Tak, pare dni temu miałam badaną szyjkę (32tc) i przez dwa dni brudzilam na brązowo + bole jak na okres. Wcześniej nigdy tak nie miałam

reklama
Miałam badanie w 36tc i plamiłam na brązowo. Nawet bolało mnie lekko podbrzusze. Po 2 dniach wszystko wróciło do normy.

Do góry