Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jest taki ból jak okresowy?U mnie skurcze przepowiadające bolesne jak diabli, ale nie cykliczne więc nadal czekam
Ja miałam taka nadzieje jak w czwartek szlam na wizytęja po wizycie, rozwarcie na 1.5 palca, czyli bez zmian od dwoch tygodni mialam nadzieje, ze odesle mnie dzis na porodowke jak nie urodze to usg 23.11.
Tak, pare dni temu miałam badaną szyjkę (32tc) i przez dwa dni brudzilam na brązowo + bole jak na okres. Wcześniej nigdy tak nie miałamdziewczyny plamilyscie po badaniu ginekologicznym? Dzis 38+1, lekarz badal szyjke, do tej pory nigdy nie plamilam w ciazy, plamienie nie krwia tylko taka ciemno czerwona wydzielina, raczej skape
Ja cos podobnego mialam po cytologii. Teraz jest ok?Tak, pare dni temu miałam badaną szyjkę (32tc) i przez dwa dni brudzilam na brązowo + bole jak na okres. Wcześniej nigdy tak nie miałam
takTo jest taki ból jak okresowy?
U mnie jest ok, brudzenie trwało prawie dokładnie dwie doby od badania Szyjka jest już bardzo wrażliwa na tym etapie ciążyJa cos podobnego mialam po cytologii. Teraz jest ok?
Miałam badanie w 36tc i plamiłam na brązowo. Nawet bolało mnie lekko podbrzusze. Po 2 dniach wszystko wróciło do normy.dziewczyny plamilyscie po badaniu ginekologicznym? Dzis 38+1, lekarz badal szyjke, do tej pory nigdy nie plamilam w ciazy, plamienie nie krwia tylko taka ciemno czerwona wydzielina, raczej skape