pomidorowaglowa
Zaangażowana w BB
Dziewczyny, u mnie pojawiła się biegunka i mdłości. Nie wiem co mam za bardzo o tym myśleć..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też chcęTo ja też chcę
To chyba bardzo dobry znakDziewczyny, u mnie pojawiła się biegunka i mdłości. Nie wiem co mam za bardzo o tym myśleć..
Z tego co dziewczyny pisały to pewnie Twój organizm się pczyszcza i porod tuż tuż)Dziewczyny, u mnie pojawiła się biegunka i mdłości. Nie wiem co mam za bardzo o tym myśleć..
u mnie zaczęła się w nocy. Najpierw złapał mnie przeogromny bol - chyba zoladka, chociaż już sama nie wiedziałam, czy to skurcze czy żołądek. No i biegunka. Ale wypiłam gorącą miętę i w końcu przeszlo i zasnęłam. Ale dziś też już czuje, że coś się dzieje. Może nie jest tak, że biegam do toalety co kilka minut, ale jednak czuje się tak niepewnie.Dziewczyny, u mnie pojawiła się biegunka i mdłości. Nie wiem co mam za bardzo o tym myśleć..
ja dokładnie to samo, tyle że mam jeszcze 2.5 tygodnia do terminu i boję się że jak wyjdzie wcześniej to coś będzie nie tak..u mnie zaczęła się w nocy. Najpierw złapał mnie przeogromny bol - chyba zoladka, chociaż już sama nie wiedziałam, czy to skurcze czy żołądek. No i biegunka. Ale wypiłam gorącą miętę i w końcu przeszlo i zasnęłam. Ale dziś też już czuje, że coś się dzieje. Może nie jest tak, że biegam do toalety co kilka minut, ale jednak czuje się tak niepewnie.
U mnie też 4 dni do terminu i też bez zmian ))U mnie też dalej bez zmian. Częsciej tylko twardnieje brzuch i bolą mnie piersi przy dotyku. Jeszcze 4 dni do terminu.