MiśZielinka
Fanka BB :)
Aaaa!! To idziemy razem! Ja też w czwartek.. Odliczam dni tylko jutro idę na krew i moczJa w czwartek !!! Się zobaczę z małym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaaa!! To idziemy razem! Ja też w czwartek.. Odliczam dni tylko jutro idę na krew i moczJa w czwartek !!! Się zobaczę z małym
O to ja podobnie dużo przeszłam i poronienie i pekniecie torbieli to aż tak się nie boje..Raczej na spokojnie. Ja bardzo dużo przeszłam żeby być w tej ciąży więc poród nie wydaje mi się taki straszny. Byleby wszystko z dzieckiem było oki
Ooooo ja już odliczam mam nadzieje ze się pokaże tym razem buźkę xhce coś słodkiego zjeść przed wizyta żeby się kręciłAaaa!! To idziemy razem! Ja też w czwartek.. Odliczam dni tylko jutro idę na krew i mocz
Ja na fajsie jestem na grupie mam listopadowych/grudniowych [emoji16] Ale jak tam czasami czytam co dziewczyny piszą że ktoś to rodził w 24 tyg i komentarze do wpisu że polowa z tych dziewczyn potracili maluszki, np jedna urodziła normalnie w 39 tyg a bobas żył tylko kilka godzin i niewiadomo czemu [emoji22]kurcze aż coraz bardziej źle myślę i zastanawiam sie czy aby mi sie nic takiego nie przytrafiło [emoji45] Chyba wolałabym nie czytać takich wpisów bo jeszcze intensywniej myślę gorzej [emoji51]Zauważyłam wogole, że od początku sporo nas ubyło i to nie tylko ze względu na jakąś dramę ( swoją drogą zastanawiam się gdzie jest @Ces [emoji85] która jak przejrzałam dramę o której nie miałam pojęcia - była bardzo aktywna).. Czy Wy też jesteście na grupach np na fejsie?
Czy już wogole np na innych grupach listopadowych Mamusie robią wyprawki! Albo coś polecają?
Ja niemam kont społecznościowych [emoji85] bo musiałam od tego odpocząć i czuję się teraz zacofana [emoji23]
A jak się czujesz? Mnie przeraża robienie krzywej w te upały...Mi pozwolili tylko siku iść zrobić a tak to nic więcej.
Teraz mam większy luksus bo jestem sama w gabinecie i sobie leżę na kozetce
A na poprzedniej krzywej ok 18 tc musiałam siedzieć w poczekalni z pacjentami
Może dziewczyny na innych grupach są, na portalach albo wrócą bliżej porodu? Nie mam ani GB ani IG ani nic innego, udzielam się tylko tutaj więc nie mam żadnego porównania [emoji4]Zauważyłam wogole, że od początku sporo nas ubyło i to nie tylko ze względu na jakąś dramę ( swoją drogą zastanawiam się gdzie jest @Ces [emoji85] która jak przejrzałam dramę o której nie miałam pojęcia - była bardzo aktywna).. Czy Wy też jesteście na grupach np na fejsie?
Czy już wogole np na innych grupach listopadowych Mamusie robią wyprawki! Albo coś polecają?
Ja niemam kont społecznościowych [emoji85] bo musiałam od tego odpocząć i czuję się teraz zacofana [emoji23]
Praktykuje jedzenie słodyczy przed każdym usg, póki co najlepiej zadziałała gorzka czekolada (a tak na prawdę pół tabliczki - tłumacze się tylko tym, że to były powtórne połówkowe i tak bardzo bałam się, że znowu nic nie będzie widać, że uznałam, że zjedzenie takiej ilości słodyczy to mniejsze zło! [emoji3526])Ooooo[emoji28][emoji28][emoji3059][emoji3059] ja już odliczam mam nadzieje ze się pokaże tym razem buźkę xhce coś słodkiego zjeść przed wizyta żeby się kręcił [emoji28]