Ja byłam w grupie na fejsie swojego czasu ale jak dla mnie było tam za dużo jadu i przemądrzałych osób, ale takich nie w sposób, że dyskutujemy i wymieniamy się argumentami tylko takich głupio mądrych. Strasznie mnie to denerwowało i odeszłam mimo, że byłam powołana i zostałam moderatorem czy tam adminem jak zwał tak zwał
Coz.. Ciąża to pasmo niewiadomej.. Piękne ale i stresujące miesiące.. I czasem wydaje mi się, że takie grupy nie są dobre, a czasem że potrzebne...
Mysle, że właśnie dlatego takie posty warto omijać... Nie jest to nikomu potrzebne na tym etapie bo wprowadza niepotrzebny niepokój.. Każdy kto będzie chciał poczytać o komplikacjach, sam znajdzie taki artykuł..
Nie nastawiaj się. Niema co. Na to się niema wpływu ale ja wychodzę z wnioski, że złe myśli przyciągają złe sytuację.
Przypuśćmy ze wychodzisz z domu na spacer. Myślisz o psach ile ich biega i że wdepniesz pewnie znowu w jakieś go..no.. Myślisz o tym tak intensywnie, że w końcu to g.. Się znajdzie i w nie wdepniesz..
A gdy wyjdziesz z domu i nie myślisz o tym tylko o pięknej pogodzie, o spacerze to na żadne g.. Na drodze nie trafisz
głupie ale puenta jest tego taka, że kiedy nie myślimy źle nie przydarzają się nam złe rzeczy a kiedy się stresujemy wzmagamy podświadomie przyciąganie złych sytuacji.
Będzie dobrze. Mam nadzieję, że z Nami czujesz się swobodnie. Jesteśmy razem
i proszę zero stresu. Lepiej pochwal się imieniem, czy coś już upatrzyłaś.. A nasze wsparcie będziesz miała w każdej sytuacji tak jak każda inna dziewczyna