To mnie od wczoraj boląokolice pępka. Bardzo nieprzyjemne uczucieNiestety nic nie poradziliśmy na to. Nawet nie za bardzo można było jakakolwiek diagnozę postawić. Minęło jak z bicza strzelił po porodzie. Powodzenia. Może u ciebie zniknie.
reklama
Ja we wtorek połówkowe, dość późno bo już skończony 21 tydzień ale mój lekarz tak zalecal.To jest już naprawdę, realnie mały człowiek.. Ale myślę, że na tym etapie na jakim jesteśmy niema co o tym rozprawiać.. Ja odliczam tylko kolejne dni do kolejnych zakończonych tygodni. Współczuję bardzo tym, które musiały przez to przejść i nie chce rozmawiać na ten temat i rozdrapywać czyichś ran..
Niech Nassze dzidziulki rosną piękne, zdrowiutkie i byle do przodu!
Jeszcze 2 tygodnie i wchodzimy w sierpień!
Już nie mogę się doczekać końca lata bo strasznie mi się dłuży.. Byle do września a wtedy zacznę szał zakupowy.
Muszę wziąć się za tą listę i podliczyć koszta, które Nas czekają..
A jak u was? Kto wizytuje w przyszłym tygodniu?
EmiD
Fanka BB :)
Tez mialam w woreczku ale za wiele to nie dało A do laboratorium mam 30km nie wytrzymam aż tyle czasu z rana. Zrobiłam toxo i morfologie aż się boję jutro jechać jakoś wcześniej mi się to nie zdarzałoWypij ją szybko i nie daj się
Zazdroszczę, że umiesz szyć. Po ślubie nauczyłam się wielu rzeczy, m. in. gotowania, pieczenia, dekorowania, ale szycie to dla mnie trudna dziedzina. Guziki przyszyję, dziurę zaceruję, ale twoje DIY to marzenie!
@EmiD a myślałam, że takie wpadki tylko u mnie ja miałam ten pojemnik w woreczku, ale i tak była powódź. One są takie nieszczelne nawet po zakręceniu. Trzeba pilnować żeby się nie przechyliły. Ja wożę w woreczku, albo sikam w laborstorium, wtedy nie ma strachu.
Unficzka
I mnie podobnie, takie jakby ciągnięcie. Podobno to macica się powiększa.To mnie od wczoraj boląokolice pępka. Bardzo nieprzyjemne uczucie
Unficzka
Miałam 22+3 swoje powtórne połówkowe, więc 21 to wcale nie jest źle. Im większe dziecko tym lepiej, bo narządy są bardziej widoczne. Ogólnie czas jest do 22+6[emoji6]Ja we wtorek połówkowe, dość późno bo już skończony 21 tydzień ale mój lekarz tak zalecal.
Ostatnia edycja:
To mnie bardziej boli jakby skóra wokół. Ale czasem też kłuje. Myślałam że to mała czasem kopie w tamtych okolicach ale za tydzień mam wizytę u swojego lekarza to dopytam co toDziewczyny w okolicy pępka po lewej stronie czuje kłócie. Pojawia się ono dosyć często i trwa chwilke. Jest nieprzyjemne, troszkę bolesne.
Ma któraś z was coś takiego? Co to może być?
pomidorowaglowa
Zaangażowana w BB
Dziewczyny, a jakie macie nastawienie do porodu? Boicie się czy raczej spokojnie do tego podchodzicie?
Natalia9898
na razie jeszcze nie dochodzi do mnie że jestem w ciąży , ale planujemy poród rodzinny to mnie trochę uspokaja , mam nadzieję że civid nie zmieni naszych planówDziewczyny, a jakie macie nastawienie do porodu? Boicie się czy raczej spokojnie do tego podchodzicie?
reklama
Raczej na spokojnie. Ja bardzo dużo przeszłam żeby być w tej ciąży więc poród nie wydaje mi się taki straszny. Byleby wszystko z dzieckiem było okiDziewczyny, a jakie macie nastawienie do porodu? Boicie się czy raczej spokojnie do tego podchodzicie?