reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
To jest już naprawdę, realnie mały człowiek.. Ale myślę, że na tym etapie na jakim jesteśmy niema co o tym rozprawiać.. Ja odliczam tylko kolejne dni do kolejnych zakończonych tygodni. Współczuję bardzo tym, które musiały przez to przejść i nie chce rozmawiać na ten temat i rozdrapywać czyichś ran..
Niech Nassze dzidziulki rosną piękne, zdrowiutkie i byle do przodu!
Jeszcze 2 tygodnie i wchodzimy w sierpień!
Już nie mogę się doczekać końca lata bo strasznie mi się dłuży.. 🙈 Byle do września a wtedy zacznę szał zakupowy.
Muszę wziąć się za tą listę i podliczyć koszta, które Nas czekają..
A jak u was? Kto wizytuje w przyszłym tygodniu?
Ja we wtorek połówkowe, dość późno bo już skończony 21 tydzień ale mój lekarz tak zalecal.

Wypij ją szybko i nie daj się 💪
Zazdroszczę, że umiesz szyć. Po ślubie nauczyłam się wielu rzeczy, m. in. gotowania, pieczenia, dekorowania, ale szycie to dla mnie trudna dziedzina. Guziki przyszyję, dziurę zaceruję, ale twoje DIY to marzenie!😍
@EmiD a myślałam, że takie wpadki tylko u mnie🤦 ja miałam ten pojemnik w woreczku, ale i tak była powódź. One są takie nieszczelne nawet po zakręceniu. Trzeba pilnować żeby się nie przechyliły. Ja wożę w woreczku, albo sikam w laborstorium, wtedy nie ma strachu.
Tez mialam w woreczku ale za wiele to nie dało 🙄 A do laboratorium mam 30km nie wytrzymam aż tyle czasu z rana. Zrobiłam toxo i morfologie aż się boję jutro jechać jakoś wcześniej mi się to nie zdarzało🤦‍♀️

Dziewczyny w okolicy pępka po lewej stronie czuje kłócie. Pojawia się ono dosyć często i trwa chwilke. Jest nieprzyjemne, troszkę bolesne.
Ma któraś z was coś takiego? Co to może być?

Dziewczyny w okolicy pępka po lewej stronie czuje kłócie. Pojawia się ono dosyć często i trwa chwilke. Jest nieprzyjemne, troszkę bolesne.
Ma któraś z was coś takiego? Co to może być?
To mnie bardziej boli jakby skóra wokół. Ale czasem też kłuje. Myślałam że to mała czasem kopie w tamtych okolicach :D ale za tydzień mam wizytę u swojego lekarza to dopytam co to

reklama
Do góry