reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

dziękuje za podzielenie sie Twoja historia ja tez mam nadzieje ze to jakos podtrzymają chociaż właśnie do tego 7-go miesiąca …. Zeby tylko łożysko całkiem nie przestało pracować i mały chociaż troche rósł i sie nie poddawał 🙈 do genetyka jestem umówiona na 12 go lipca ale to bedzie 21 tydzień chyba na amnio juz za późno … swoja droga ja bym jej nie chciała robić 😑 na razie mam sprawdzić echo serca płodu i z krwi czy nie ma jakis infekcji i 21 go lipca na nastepne usg 😌
Daj znać już będziesz coś wiedziała. Trzymam mocno kciuki i ściskam serdecznie. Musi być dobrze innej opcji nie ma

reklama
Wiem ze temat już był ale tak się dzis kręciłam nie mogłam znaleźć miejsca i myślę nad poduszka ciążowa ale dziewczyny jaką? Pomóżcie ja się nie znam 🙄

Wiem ze temat już był ale tak się dzis kręciłam nie mogłam znaleźć miejsca i myślę nad poduszka ciążowa ale dziewczyny jaką? Pomóżcie ja się nie znam 🙄
ja mam dokładnie tą: Link do: Super Mami U Poduszka dla kobiet w ciąży wzór Łapacz snów - Omedika.pl

I kocham ją przeogromnie! Fakt, jest duża, przy mniejszych łóżkach może być ciasno i jest się trochę odgrodzonym od partnera, ale komfort jest ogromny! Miałam kiedyś po rehabilitacji poduszkę w kształcie litery C - też była fajna, ale nie wiedziałam, jak mam się z nią przekręcać, żeby móc położyć między nogami tę pionową część. A w tej nie ma takiego problemu, a ostatnio kręcę się w nocy strasznie :)

Dziewczyny, mocno widać już u Was brzuszek? U mnie w końcu coś się pojawiło, aż znajomi z pracy uznali, że w końcu brzuch się zaokrąglił, czyli na prawdę jestem w ciąży [emoji3]. Ale to dopiero w tym tygodniu...

Dziewczyny, mocno widać już u Was brzuszek? U mnie w końcu coś się pojawiło, aż znajomi z pracy uznali, że w końcu brzuch się zaokrąglił, czyli na prawdę jestem w ciąży [emoji3]. Ale to dopiero w tym tygodniu...
Jeżeli to pierwsza ciąża to może być słabo widoczna albo wcale. Ja jestem w trzeciej ciąży i brzuch mam już widoczny, w jednych ubraniach mniej w innych więcej. I czuję się grubo. Wolałabym żeby jeszcze nie było widać 🙈 zazdroszczę 😉

AE81B27F-5E95-41E8-8B16-6879B9617E92.jpeg

Mój tez rośnie jak nie wiem 😳😳😳 nie chce myśleć jaki wielki będzie w 9 miesiącu 🤭

Zobacz załącznik 1292032
Mój tez rośnie jak nie wiem [emoji15][emoji15][emoji15] nie chce myśleć jaki wielki będzie w 9 miesiącu [emoji2960]
Ale przepiękne zdjęcia! :)
U mnie to pierwsza ciąża, może dlatego dopiero wychodzi, wcześniej się tego bałam, ale teraz nie mogę się doczekać aż nabierze prawidłowych dla ciąży kształtów [emoji3]

U mnie zupełnie nie było widać a jak zaczal się 19 tc to mam wrażenie że z dnia na dzień jest coraz większy. W sukienkach już widać że to brzuszek ciążowy, w spodniach nadal wyglądam jakbym przytyła :)

reklama
Piękne brzuszki :) u mnie trzecia ciaza. Zaczęłam 24 tydzień i brzuszek bardzo wyraźnie widać. Strasznie tez łapie wodę w nogach podczas tych upałów. Zdecydowanie letnia ciaza to nie moja bajka :)

Do góry