reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

dziękuje za podzielenie sie Twoja historia ja tez mam nadzieje ze to jakos podtrzymają chociaż właśnie do tego 7-go miesiąca …. Zeby tylko łożysko całkiem nie przestało pracować i mały chociaż troche rósł i sie nie poddawał 🙈 do genetyka jestem umówiona na 12 go lipca ale to bedzie 21 tydzień chyba na amnio juz za późno … swoja droga ja bym jej nie chciała robić 😑 na razie mam sprawdzić echo serca płodu i z krwi czy nie ma jakis infekcji i 21 go lipca na nastepne usg 😌
Daj znać już będziesz coś wiedziała. Trzymam mocno kciuki i ściskam serdecznie. Musi być dobrze innej opcji nie ma

reklama
Wiem ze temat już był ale tak się dzis kręciłam nie mogłam znaleźć miejsca i myślę nad poduszka ciążowa ale dziewczyny jaką? Pomóżcie ja się nie znam 🙄

Wiem ze temat już był ale tak się dzis kręciłam nie mogłam znaleźć miejsca i myślę nad poduszka ciążowa ale dziewczyny jaką? Pomóżcie ja się nie znam 🙄
ja mam dokładnie tą: Link do: Super Mami U Poduszka dla kobiet w ciąży wzór Łapacz snów - Omedika.pl

I kocham ją przeogromnie! Fakt, jest duża, przy mniejszych łóżkach może być ciasno i jest się trochę odgrodzonym od partnera, ale komfort jest ogromny! Miałam kiedyś po rehabilitacji poduszkę w kształcie litery C - też była fajna, ale nie wiedziałam, jak mam się z nią przekręcać, żeby móc położyć między nogami tę pionową część. A w tej nie ma takiego problemu, a ostatnio kręcę się w nocy strasznie :)

Dziewczyny, mocno widać już u Was brzuszek? U mnie w końcu coś się pojawiło, aż znajomi z pracy uznali, że w końcu brzuch się zaokrąglił, czyli na prawdę jestem w ciąży [emoji3]. Ale to dopiero w tym tygodniu...

Dziewczyny, mocno widać już u Was brzuszek? U mnie w końcu coś się pojawiło, aż znajomi z pracy uznali, że w końcu brzuch się zaokrąglił, czyli na prawdę jestem w ciąży [emoji3]. Ale to dopiero w tym tygodniu...
Jeżeli to pierwsza ciąża to może być słabo widoczna albo wcale. Ja jestem w trzeciej ciąży i brzuch mam już widoczny, w jednych ubraniach mniej w innych więcej. I czuję się grubo. Wolałabym żeby jeszcze nie było widać 🙈 zazdroszczę 😉

AE81B27F-5E95-41E8-8B16-6879B9617E92.jpeg

Mój tez rośnie jak nie wiem 😳😳😳 nie chce myśleć jaki wielki będzie w 9 miesiącu 🤭

Zobacz załącznik 1292032
Mój tez rośnie jak nie wiem [emoji15][emoji15][emoji15] nie chce myśleć jaki wielki będzie w 9 miesiącu [emoji2960]
Ale przepiękne zdjęcia! :)
U mnie to pierwsza ciąża, może dlatego dopiero wychodzi, wcześniej się tego bałam, ale teraz nie mogę się doczekać aż nabierze prawidłowych dla ciąży kształtów [emoji3]

U mnie zupełnie nie było widać a jak zaczal się 19 tc to mam wrażenie że z dnia na dzień jest coraz większy. W sukienkach już widać że to brzuszek ciążowy, w spodniach nadal wyglądam jakbym przytyła :)

reklama
Piękne brzuszki :) u mnie trzecia ciaza. Zaczęłam 24 tydzień i brzuszek bardzo wyraźnie widać. Strasznie tez łapie wodę w nogach podczas tych upałów. Zdecydowanie letnia ciaza to nie moja bajka :)

Do góry