reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Odebrałam dziś wyniki NIFTY. Myślałam, że serce mi wyskoczy z nerwów. Na szczęście wszystko ok, ryzyko niskie. Będzie chłopak, choć już dwóch ginekologów mi powiedziało wcześniej płeć . Jutro połówkowe. W środę wizyta u gina. Za tydzień kolejne połówkowe. Chyba muszę melisę zacząć pić. Ale jestem szczęśliwa!!!!
Pamiętam to uczucie przed zobaczeniem wyników, mega stres. Super, że wszystko dobrze :)

reklama
Odebrałam dziś wyniki NIFTY. Myślałam, że serce mi wyskoczy z nerwów. Na szczęście wszystko ok, ryzyko niskie. Będzie chłopak, choć już dwóch ginekologów mi powiedziało wcześniej płeć . Jutro połówkowe. W środę wizyta u gina. Za tydzień kolejne połówkowe. Chyba muszę melisę zacząć pić. Ale jestem szczęśliwa!!!!
cieszę się że wszystko w porządku :) a dlaczego masz 2 razy połówkowe ?

I tak długo wytrzymałas w tej niepewnosci. Ja bym już miała 3 zawaly po drodze ;)
Cudowna wiadomość!!!

Tak wiem. Poprostu bałam się strasznie tego wyniku. Mam nadzieję, że teraz to już z górki i już wszystko w porządku będzie! Tego życzę sobie i Wam wszystkim. Byle by do listopada jak najszybciej 😊

Super, gratuluję synka! :)

Ja też dzisiaj miałam połówkowe. Byłam z partnerem oraz synkiem, bo nie mieliśmy gdzie go zostawić (dobre usg w krk). Wszystko w porządku, kolejny już raz potwierdzona córka🙂 Tylko uparciuch na 3d i 4d zasłaniała się rękami, a potem grzebała w uchu😅😂 no i też mam potwierdzone, że te silne kopniaki przez ułożenie macicy.

Ostatnia edycja:
Ja też dzisiaj miałam połówkowe. Byłam z partnerem oraz synkiem, bo nie mieliśmy gdzie go zostawić (dobre usg). Wszystko w porządku, kolejny już raz potwierdzona córka🙂 Tylko uparciuch na 3d i 4d zasłaniała się rękami, a potem grzebała w uchu😅😂 no i też mam potwierdzone, że te silne kopniaki przez ułożenie macicy.
super cieszę się :) nie mogę doczekać się aż swojego :)

reklama
Do góry