Pamiętam to uczucie przed zobaczeniem wyników, mega stres. Super, że wszystko dobrzeOdebrałam dziś wyniki NIFTY. Myślałam, że serce mi wyskoczy z nerwów. Na szczęście wszystko ok, ryzyko niskie. Będzie chłopak, choć już dwóch ginekologów mi powiedziało wcześniej płeć . Jutro połówkowe. W środę wizyta u gina. Za tydzień kolejne połówkowe. Chyba muszę melisę zacząć pić. Ale jestem szczęśliwa!!!!
reklama
Natalia9898
Fanka BB :)
cieszę się że wszystko w porządku a dlaczego masz 2 razy połówkowe ?Odebrałam dziś wyniki NIFTY. Myślałam, że serce mi wyskoczy z nerwów. Na szczęście wszystko ok, ryzyko niskie. Będzie chłopak, choć już dwóch ginekologów mi powiedziało wcześniej płeć . Jutro połówkowe. W środę wizyta u gina. Za tydzień kolejne połówkowe. Chyba muszę melisę zacząć pić. Ale jestem szczęśliwa!!!!
I tak długo wytrzymałas w tej niepewnosci. Ja bym już miała 3 zawaly po drodzeOdebrałam dziś wyniki NIFTY. Myślałam, że serce mi wyskoczy z nerwów. Na szczęście wszystko ok, ryzyko niskie. Będzie chłopak, choć już dwóch ginekologów mi powiedziało wcześniej płeć . Jutro połówkowe. W środę wizyta u gina. Za tydzień kolejne połówkowe. Chyba muszę melisę zacząć pić. Ale jestem szczęśliwa!!!!
Cudowna wiadomość!!!
Super, gratuluję synka!Odebrałam dziś wyniki NIFTY. Myślałam, że serce mi wyskoczy z nerwów. Na szczęście wszystko ok, ryzyko niskie. Będzie chłopak, choć już dwóch ginekologów mi powiedziało wcześniej płeć . Jutro połówkowe. W środę wizyta u gina. Za tydzień kolejne połówkowe. Chyba muszę melisę zacząć pić. Ale jestem szczęśliwa!!!!
Ja też dzisiaj miałam połówkowe. Byłam z partnerem oraz synkiem, bo nie mieliśmy gdzie go zostawić (dobre usg w krk). Wszystko w porządku, kolejny już raz potwierdzona córka Tylko uparciuch na 3d i 4d zasłaniała się rękami, a potem grzebała w uchu no i też mam potwierdzone, że te silne kopniaki przez ułożenie macicy.
Ostatnia edycja:
Natalia9898
super cieszę się nie mogę doczekać się aż swojegoJa też dzisiaj miałam połówkowe. Byłam z partnerem oraz synkiem, bo nie mieliśmy gdzie go zostawić (dobre usg). Wszystko w porządku, kolejny już raz potwierdzona córka Tylko uparciuch na 3d i 4d zasłaniała się rękami, a potem grzebała w uchu no i też mam potwierdzone, że te silne kopniaki przez ułożenie macicy.
Natalia9898
A dziewczyny które są już po połówkowych , ile ważą wasze maleństwa ?
reklama
Truskawka9119
Moja miała 308 gramów na połówkowych
A dziewczyny które są już po połówkowych , ile ważą wasze maleństwa ?