reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Co tam u was słychać ? Jak się czujecie Mnie dzisiaj trochę brzuszek boli chyba młody rośnie tak mi się wydaje , a oprócz tego mam upławy :(
Pomimo upałów czuje się wyjątkowo dobrze... Ale to chyba dlatego, że zaraz wyjeżdżam na usg zobaczyć synka, a jutro jedziemy na urlop, więc dzisiaj mam wyrzut endorfin i energii [emoji6]

A czy te Twoje skurcze były bolesne?
Ja przez 2 dni miałam dosłownie co kilkanaście minut ale wczoraj byłam u swojego lekarza. Sprawdził szyjkę - ma 3 cm, wiec jest Ok. Stwierdził, ze to może być od upałów ...
Tak były bardzo bolesne nie mogłam się nawet wyprostować jak mnie już złapało ale mam nadzieję że to już za mną.

Wróciłam z usg połówkowego. Mały ułożył się tyłem i głową do dołu. Pomimo spacerów, przysiadów, pukania, nie zmienił pozycji. Większości rzeczy nie dało się sprawdzić, więc będę musiała pojechać jeszcze raz... A myślałam, że już dzisiaj będę miała spokojną głowę i pewność, że wszystko w porządku[emoji853]. Wam też się zdarzały powtórne badania z powodu ułożenia dziecka?

Wróciłam z usg połówkowego. Mały ułożył się tyłem i głową do dołu. Pomimo spacerów, przysiadów, pukania, nie zmienił pozycji. Większości rzeczy nie dało się sprawdzić, więc będę musiała pojechać jeszcze raz... A myślałam, że już dzisiaj będę miała spokojną głowę i pewność, że wszystko w porządku[emoji853]. Wam też się zdarzały powtórne badania z powodu ułożenia dziecka?
mi w sumie nie , może postaraj się zjeść coś słodkiego przed badaniem to mały będzie się kręcił?

A miałaś to badanie wykonywane przez brzuch? Dopochwowo już się chyba nie robi na tym etapie? Ja będę miała we wtorek. Ale się boję....

A miałaś to badanie wykonywane przez brzuch? Dopochwowo już się chyba nie robi na tym etapie? Ja będę miała we wtorek. Ale się boję....
Miałam na dwa sposoby. Miałyśmy nadzieję, że jak trochę zostanie poszturchany z każdej strony to się obróci... Dlatego się denerwuje, bo miałam nadzieję, że już dzisiaj będzie po wszystkim, a tu muszę od nowa się obawiać czy wszystko będzie w porządku i czy tym razy da się wykonać badanie [emoji853]

reklama
Do góry