reklama
Zaglądał mi do środka . I sprawdzał szyjkę.Kochana, a na jakiej podstawie wysnuł wniosek o infekcji? Siusiaka gratuluję, sama chce dzisiaj potwierdzić czy nie zniknął [emoji23].
Mam wizytę dzisiaj o 20:10, już teraz siedzę jak na szpilkach [emoji853]
Juana19
Fanka BB :)
Węgiel tak ale stoperan nie zreszta najlepiej w aptece zapytać. No i zawsze ryż zostaje dozwolony ))Dziewczyny można wziąć węgiel albo stoperan w ciąży??
Unficzka
Jestem w wczorajszej wizycie, ale już nie miałam siły pisać [emoji3526]. Płeć potwierdzona, będzie syn! Po 10 sekundach odwrócił się plecami... I tyle go widziałam, pukanie, stukanie, mówienie, szturanie przez powłoki i wewnętrznie nic nie dało, nie chciał współpracować. Wiek OM całkowicie zgodny z USG, waży 200g. Odnośnie bólu brzucha, Pani Doktor powiedziała, że to normalne i nie ma się czym przyjmować, kolejna wizyta za 3 tygodnie. Jestem spokojniejsza i szczęśliwa [emoji3526].
Ja.mama
Hihi ja fajnie plecami się odwrócił i rączką się podparłJeszcze się nie urodził, a już fochy strzela! Zobacz załącznik 1278318
Jejku jak cudownie <3 gratuluję synka!!!!!Jestem w wczorajszej wizycie, ale już nie miałam siły pisać [emoji3526]. Płeć potwierdzona, będzie syn! Po 10 sekundach odwrócił się plecami... I tyle go widziałam, pukanie, stukanie, mówienie, szturanie przez powłoki i wewnętrznie nic nie dało, nie chciał współpracować. Wiek OM całkowicie zgodny z USG, waży 200g. Odnośnie bólu brzucha, Pani Doktor powiedziała, że to normalne i nie ma się czym przyjmować, kolejna wizyta za 3 tygodnie. Jestem spokojniejsza i szczęśliwa [emoji3526].
Ja mam wizytę 14 czerwca i też już się nie mogę doczekać informacji czy dziewczynka czy chłopczyk))
Hej listopadoweczki ja od 3 dni przeziębiona i mam jakies dziwne obawy czy dzidzia dalej rośnie pomijając ze od 3 dni czuje sie słabo i dalej mam mdłości, wczoraj wymiotowałam znowu po słodkim (sprawdzałam czy mogę juz jeść... dalej chyba nie), to martwi mnie moja masa ciała i niewielki brzuch 15 tydzień ... przybyło mi moze z 1,5 kg od początku ciąży bo troche wymiotowałam i nadal mój apetyt jest słaby... ale dużo wody pije (i tu pytanie co was kiedy wy sie ważycie? Mnie zawsze uczono na czczo przed śniadaniem najbardziej miarodajny wynik-a jak u was?) wizyta za 2 tygodnie i nie wiem czy zeby sie uspokoić iść do byle kogo wczesniej bo mój lekarz jest na urlopie wiec do niego za Chiny sie nie dostanę ... ostatnio tez mi tsh spadło do 0.39 ... ale podobno na końcu 1 trymestru to bylo
Normalne, ale kusi mnie zeby jutro pójść jeszcze raz to tsh sprawdzić czy nie spadlo jeszcze bardziej....miłego dzionka!
Normalne, ale kusi mnie zeby jutro pójść jeszcze raz to tsh sprawdzić czy nie spadlo jeszcze bardziej....miłego dzionka!
Ja.mama
Ja mam 9 czerwca ...mam nadzieję, że odwróci się tak, że będzie widaćJejku jak cudownie <3 gratuluję synka!!!!!
Ja mam wizytę 14 czerwca i też już się nie mogę doczekać informacji czy dziewczynka czy chłopczyk))
No i na dodatek w klinice do której jeżdżę od 01.06 wznowili wizyty tatusiów, więc mój mąż pierwszy raz pójdzie ze mną na usg
reklama
Ja.mama
Jeśli wymiotowałaś, to możesz w tym momencie być nawet na minusie w stosunku do początkowej wagi...Hej listopadoweczki ja od 3 dni przeziębiona i mam jakies dziwne obawy czy dzidzia dalej rośnie pomijając ze od 3 dni czuje sie słabo i dalej mam mdłości, wczoraj wymiotowałam znowu po słodkim (sprawdzałam czy mogę juz jeść... dalej chyba nie), to martwi mnie moja masa ciała i niewielki brzuch 15 tydzień ... przybyło mi moze z 1,5 kg od początku ciąży bo troche wymiotowałam i nadal mój apetyt jest słaby... ale dużo wody pije (i tu pytanie co was kiedy wy sie ważycie? Mnie zawsze uczono na czczo przed śniadaniem najbardziej miarodajny wynik-a jak u was?) wizyta za 2 tygodnie i nie wiem czy zeby sie uspokoić iść do byle kogo wczesniej bo mój lekarz jest na urlopie wiec do niego za Chiny sie nie dostanę ... ostatnio tez mi tsh spadło do 0.39 ... ale podobno na końcu 1 trymestru to bylo
Ja jestem na +3 ale nie wymiotowałam ani razu...
Zobaczysz, na pewno okaże się, że wszystko jest w porządku.
Co do tsh - ja miesiąc temu miałam 0,024 jutro idę znowu sprawdzić.