A miałaś robione jakieś badania na wymaz?Też mam taki żółtawy. Ale mało. Poprzednią ciążę jak porobiłam było go dużo. Niewiem ten śluz oznacza.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A miałaś robione jakieś badania na wymaz?Też mam taki żółtawy. Ale mało. Poprzednią ciążę jak porobiłam było go dużo. Niewiem ten śluz oznacza.
Mi wczoraj zaczęły się mdłości, mi bardzo pomagają gumy miętowe.Moja mama jest farmaceutka. Ostatnio dostała w pracy próbki gum do żucia dla kobiet w ciąży, pomagające na wymioty. Wypróbowałam je i faktycznie na jakiś czas działają, chociąz bardzo szybko tracą smak. Nazywają się Pregna Vomi
z om 6+5 a z usv6+1A w którym tygodniu ciąży wtedy byłaś?
Mnie to nie rusza, już tyle razy bawiłam się w USG na NFZ że luz, poczekam. Jak jest dziecko to siedzi sobie i rośnie, jak nie ma to nie ma i nic na to najlepszy lekarz ani USG nie pomoże. Zależało mi głównie na tym żeby mieć w papierach wpisaną wizytę w razie gdybym miała starać się o becikowe.
No to już będzie serduszkoJa jestem 7+6 a pierwsze USG będę miała w piątek, czy któraś z Was miała tak późno pierwsze USG? CO wtedy powinnam widzieć? Niestety sprzęt NFZ...
U nas w 9+3 tętno było 179 i gin (mega fachowiec z certyfikatami) powiedział że tak ma być.Dziewczyny ale niepokoi mnie jedna sprawa, mianowicie w karcie ciąży mam m.in TĘTNO PŁODU gdzie mam wpisane 175/min to jest bardzo wysokie, czy mogło mieć wtedy wpływ na to ze byłam trochę zestresowana?
Nie, niemiałam robionych badań w ciąży. Robiłam badania mikrobiologiczne miesiąc przed ciąża.A miałaś robione jakieś badania na wymaz?
Uff uspokoiłam się! dziękiU nas w 9+3 tętno było 179 i gin (mega fachowiec z certyfikatami) powiedział że tak ma być.
Ale super widok [emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 1260045dziewczyny a ja w 8t2d pozdrawiam Was z Karaibów )) łykamy witaminę D i rośniemy