reklama
Tak właśnie tez wyczytałam,ze w 10tygodniu tak może być, następna wizyta 10maja a 30kwietnia badadnie prenatalneW 9 tygodniu na USG lekarz spojrzał na tętno mojego bobusia, wyszło 170 - skomentował że w tym tygodniu tak może być. Ja bym się nie stresowała bardzo, ale koniecznie skontrolujcie to na kolejnej wizycie ☺
Natalia9898
Fanka BB :)
Dziewczyny a ile wcześniej umawiacie się na prenatalne ?
Dziewczyny a ile
Ja dzwoniłam umówić się 24.03 i zapisali mnie na 30.04Dziewczyny a ile wcześniej umawiacie się na prenatalne ?
Natalia9898
ale miałaś usg dopochwowo? To co ma twoja waga do tego ?Jestem po wizycie, no i nadal nie wiem czy jestem w ciąży czy jednak nie. Lekarz na NFZ, czyli sprzęt słaby a ja jestem otyła. Widział tylko pęcherzyk 13mm, nic więcej. Mam przyjść za 2 tygodnie.
Agugu123
lepiej sprawdzić prywatnie na lepszym sprzęcie tez tak mialamJestem po wizycie, no i nadal nie wiem czy jestem w ciąży czy jednak nie. Lekarz na NFZ, czyli sprzęt słaby a ja jestem otyła. Widział tylko pęcherzyk 13mm, nic więcej. Mam przyjść za 2 tygodnie.
Emilcia88
Zapisz się prywatnie do lekarza , różnica w sprzęcie ogromnaJestem po wizycie, no i nadal nie wiem czy jestem w ciąży czy jednak nie. Lekarz na NFZ, czyli sprzęt słaby a ja jestem otyła. Widział tylko pęcherzyk 13mm, nic więcej. Mam przyjść za 2 tygodnie.
Natalia9898
dziękuję za odpowiedźJa dzwoniłam umówić się 24.03 i zapisali mnie na 30.04
reklama
Agugu123
w poniedziałek bylam na nfz był tylko pecheezyk 11mm a we wtorek poszłam prywatnie i była dzidzia z serduszkiem bojacymJestem po wizycie, no i nadal nie wiem czy jestem w ciąży czy jednak nie. Lekarz na NFZ, czyli sprzęt słaby a ja jestem otyła. Widział tylko pęcherzyk 13mm, nic więcej. Mam przyjść za 2 tygodnie.