u mnie byla pizzaJa ważę 60kg przy wzroście 162 cm w 1 ciąży ważyłam 53 kg i tak teraz przy 3 ciąży około 60 kg
U mnie dziś na obiad gołąbki a u Was?
reklama
Martaem1983
Fanka BB :)
A można się szczotkować w ciąży? Bo gdzieś czytałam ze nie bardzo, a to w sumie najlepszy sposób na gładka ceręostatnio jak się szczotkowalam to zostały mi czerwone ślady na nogach, noe wiem czemu bo przed ciąża szczotkowalam się regularnie
Martaem1983
U mnie bitki z cebulka, ziemniaki i sałata z winegret, ale to dla męża ja pochłonęłam makaron z białym serem i jagodamiu mnie byla pizza
Martaem1983
Zapraszam z tymi gołąbkamiJa ważę 60kg przy wzroście 162 cm w 1 ciąży ważyłam 53 kg i tak teraz przy 3 ciąży około 60 kg
U mnie dziś na obiad gołąbki a u Was?
Mag...
cudnieJest serduszko. Widzialam jak bije. Prawie sie poryczałam. Ciąza wg OM 7+2 czyli młodsza. Odezwe sie dziewczyny za ok. Pol godziny
my raz w tygodniu jemy pizze na wynos i mamy zaspokojona potrzebe smieciowego jedzenia. Jemy ja na lunch zeby do wieczora przepalic i tak sobie wybaczamyU mnie bitki z cebulka, ziemniaki i sałata z winegret, ale to dla męża ja pochłonęłam makaron z białym serem i jagodami
Agugu123
u mnie xzis ogórkowa ale naszła mnie teraz na krokiety z pieczarkami i corka poleciała do biedry kupic normalnie czuje ich smak ehhmy raz w tygodniu jemy pizze na wynos i mamy zaspokojona potrzebe smieciowego jedzenia. Jemy ja na lunch zeby do wieczora przepalic i tak sobie wybaczamy
*Grzanka*
tak, można, jedynie pod koniec nie należy szczotkować brzuszka żeby skurczy nie pobudzaćA można się szczotkować w ciąży? Bo gdzieś czytałam ze nie bardzo, a to w sumie najlepszy sposób na gładka cerę
Ania936
mi w pierwszej ciąży z b skoczył do F także jest nadzieja
Madzia to mnie pocieszyłaś, teraz mam B i jest szansa!
reklama
mamaNadii2
Miałam B przed 2 ciążamiMadzia to mnie pocieszyłaś, teraz mam B i jest szansa!
Teraz D