reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Położna w rejestracji powiedziała to samo! 😂 Taka Solidarność. Już się nie stresuje. Myślę, że wszystko jest ok, cieszę się tylko po prostu sprzęt jest do dupy 😂 wychodzi na to, że pierwsze usg miałam w 4 tygodniu😂 a ja liczyłam na cuda 😂 w apce już zmienilam tydzień ciąży :D
Super widzisz mówiłam ze bedzie dobrze :) to ile różnicy z om a usg masz w końcu? Owulacja Ci sie przesunęła?

reklama
Team grubaski ❤️ ja mam 165 cm i na na wadze 90kg 🤦‍♀️🙊🙈 ale, jak już dziewczyny tutaj pisały, z wagą 80kg wyglądam względnie szczupło, a ważąc 72 to byłam chuchro. Nie wiem, czy kości ciężkie czy co 🤷🏻‍♀️
Ja dziś jest 9+3, mdłości nie mam żadnych od jakiś 2tyg mniej więcej i super. Ale... Cały czas, non stop, sterczą mi sutki i są przeokropnie tkliwe. Stanik tylko sportowy, najmiekszy jak się da.
Brzuch już ogólnie czuje, że się powiększa. Śpię na brzuchu i już nie jest tak rozkosznie miło na mojej tluszczowej faldce, tylko czuć.. twardo.
Kiedy moje usg na nhs nie wiem 🤷🏻‍♀️ czekam cierpliwie na list. Kolejne spotkanie z położna 19.04 więc już całkiem niedługo 🙂
Haha team grubaski 😊fajnie😊

Do góry