Kasiii66
Zaciekawiona BB
Mnie z kolei rwie w prawej nodze aż nie wiem co z nią robić. I kolana strzelają i boląTez mam czasem straszne bóle w krzyżu masakra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie z kolei rwie w prawej nodze aż nie wiem co z nią robić. I kolana strzelają i boląTez mam czasem straszne bóle w krzyżu masakra
Nie to nie rwa mysle ze ogolnie jest to związane z moja juz doświadczoną miednica, ktora lekko rok temu przezywała najgorszy horror w calym swoim jestestwie w postaci ponad 4 kg bobasa ,ktory chcial bardzo wyjść na swiat ,a nie mógł. Eh.gdzieś czytalam ze na tym etapie ujawnia się rwą kulszowa
Ja mam to samo; głównie zaparcia, ale odkąd położna poleciła mi pić ciepłą wodę z cytryną i zjeść jabłko jest o niebo lepiej. Robię cały termos wody z cytryną i piję w ciągu dnia. Naprawdę bardzo polecamNa przemian z zaparciami chyba chodzi o relaksynę I progesteron, metabolizm zwalnia, a perystaltyka szaleje...
Pięknie! Cieszę się razem z TobąJest serduszko, i malenstwo machalo raczkami i nozkami ciaza, jak przypuszczalam, 5 dni mlodsza, wiec cofam sie w czasie do 8+0
Ja też na l4 od wczoraj. Mi nudy mniej doskwierają bo cały dzień spedzilam w łóżku. Rano przeokrutne mdłości, potem ogromne zmęczenie i brak energii; 2 drzemki i tak cały dzień na straty. Ale mogłaby być pogoda przynajmniej wtedy zmusilabym się do spaceru I jakoś tak ogólnie człowiek ma więcej energii wtedy.Ja dzisiaj poinformowałam siostrę i bratowa ze zostaną ciociami strasznie się ciezzyly, przy okazji dowiedziałam się ze kuzynka tez koja spodziewa się dzidziusia .
w weekend poinformujemy rodziców
dziewczyny tez jestem na l4 i mega się nudzę jak nie ma pogody ..;/
Jest serduszko, i malenstwo machalo raczkami i nozkami ciaza, jak przypuszczalam, 5 dni mlodsza, wiec cofam sie w czasie do 8+0
pewnie rwa spróbuj się położyć na podłodze i bolaco nogę na ścianę a palce do siebie żeby rozciągnąć trochę tył. Miałam rwe w pierwszej ciąży po prosodzie została wiem co czujeszdoskonale Cie rozumiem jednak wiem tez ze jeszcze zatęsknisz za tą nudą ja tęsknię okropnie ,a sobie jeszcze jeden pochłaniacz czasu sprawilam
Dziewczyny jak mi wlazło dzis w krzyż! I promieniuje mi do lewej nogi maaatko...
to pewnie masz zrotowana miednice. "Pjona" Mój ponad 4kg bobas też mnie tak urządził w ciążyNie to nie rwa mysle ze ogolnie jest to związane z moja juz doświadczoną miednica, ktora lekko rok temu przezywała najgorszy horror w calym swoim jestestwie w postaci ponad 4 kg bobasa ,ktory chcial bardzo wyjść na swiat ,a nie mógł. Eh.
moja rada nie badaj bety mi na początku rosła ładnie a w 6 tygodniu był przyrost tylko 28 % shizy dostałam i poszłam tego samego dnia na usg był pęcherzyk zarodek i puls dalej martwiła mnie ta beta więc dziś w 8 tygodniu znowu poszłam i na razie jest większy zarodek i puls nie martw sięJa jzu nic nie rozumiem. Czuję się fatalnie porównując wszystkie ciąże a wszystko jest nie tak. Beta wychodzi źle i już chyba mi zostaje się nastawić na skierowanie na szpital nie wiem jak dam radę znowu przez to przechodzić. Jutro rano wizyta. Nei wiem musiał by stac się jakiś Cud..
Beta w czwartek 57607. 05
Beta we wtorek 81678.36
Wg kalkulatora wynik jest nie prawidłowy.
Nie wiem skąd nasilające się objawy skoro prawdopodobnie ciąża się nei rozwija