reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Nie za bardzo. Jak lekarz robił usg to mówił że widzi krwiaka ale im więcej badał i mierzył tym mniej był pewny A na końcu powiedział że go tam nie ma. Dla mnie ważne że szyjka zamknięta u serduszko bije. Jedynie co jestem zła to że dziś miałam tele poradę u endo i mam brać eutyrox 75 ale jestem w szpitalu więc ona nie może przepisać. Poszłam do lekarza A on mówi że on nic nie zrobi mam zadzwonić do swojego lekarza w poradni. Byłam wściekła.
Walczę nadal o ten eutyrox
Madzia jak dobrze ze jest dobrze! Jesteś pod opieką chwilę Cię potrzymaja żeby sprawdzić jak sytuacja i zaraz będziesz w domu[emoji10] a coś mówili skąd te kwrawienia?

Ja również mam z medicover i rezygnuje z Gyncentrum:)
Ja po wizycie, bombel ma 1.53cm serduszko bije widziałam i słyszałam [emoji2956] ale nie zmierzył dokładnie jak szybko bije. dalej musza brać leki, mam skierowanie na darmowe prenatalne z medicovera i zastanawiam sie nad rezygnacją z Gyncentrum. Sexy zabronione dopóki pojawiają sie czasem plamienia. Wg usg 7+6 wg om 8+0 Przedatował mnie na 17 listopada [emoji28]

U mnie - LuxMed, badania robi dla nich Diagnostyka, to było 2 dni
Mam do Ciebie pytanie czy dostałaś skierowania w luxmedzie na cytomegalie i HBS ?
Bo ja całą resztę mam i HVC też wypisali mi skierowanie. A się zastanawiam czy lekarz zapomniał wypisać, czy w Luxmedzie tych dwóch badań nie przepisują 🤔

kto jeszcze ma Luxmeda? I jak to u Was było ?

U mnie śnieg i to sporo 🤦‍♀️ aż się nie chce wierzyć, że w sobotę maszerowalismy na krótkich rękawach, a dziś zima 😟
Strasznie mi się nie chce dziś pracować, złapałam lenia po długim weekendzie.

Ja również mam z medicover i rezygnuje z Gyncentrum:)
Dziewczyny, a macie pappe w tym medicoverze ? W sensie takie pełne prenatalne i robi je lekarz z certyfikatem FMF? ;)

Bo w luxmedzie niby mamy usg 11-14 tydzień dodatkowo, ale to tylko takie "zwykłe usg ".
Pytam z ciekawości bo fajnie jeśli macie prenatalne ;)

reklama
Ja dzisiaj dzwoniłam się umówić na te badania prenatalne darmowe ale w Częstochowie nie ma już darmowych a do Katowic nie da się dodzwonić bo kolejka .
Dzwoniłaś do Gyncentrum? Też mam zamiar tam iść, ale chyba pójdę najpierw do lekarza na nfz, aby wypisał mi skierowanie.

Do góry