reklama
Nie za bardzo. Jak lekarz robił usg to mówił że widzi krwiaka ale im więcej badał i mierzył tym mniej był pewny A na końcu powiedział że go tam nie ma. Dla mnie ważne że szyjka zamknięta u serduszko bije. Jedynie co jestem zła to że dziś miałam tele poradę u endo i mam brać eutyrox 75 ale jestem w szpitalu więc ona nie może przepisać. Poszłam do lekarza A on mówi że on nic nie zrobi mam zadzwonić do swojego lekarza w poradni. Byłam wściekła.
Walczę nadal o ten eutyrox
Walczę nadal o ten eutyrox
Madzia jak dobrze ze jest dobrze! Jesteś pod opieką chwilę Cię potrzymaja żeby sprawdzić jak sytuacja i zaraz będziesz w domu[emoji10] a coś mówili skąd te kwrawienia?
Ja również mam z medicover i rezygnuje z Gyncentrum
Ja po wizycie, bombel ma 1.53cm serduszko bije widziałam i słyszałam [emoji2956] ale nie zmierzył dokładnie jak szybko bije. dalej musza brać leki, mam skierowanie na darmowe prenatalne z medicovera i zastanawiam sie nad rezygnacją z Gyncentrum. Sexy zabronione dopóki pojawiają sie czasem plamienia. Wg usg 7+6 wg om 8+0 Przedatował mnie na 17 listopada [emoji28]
KolorowaCzerń
Moderator
Ja dzwoniłam na numer z ich strony
A mi pani podała numer do holaamed dobrze dzwonię ?
Caro666
Fanka BB :)
Ja tez ale pani mnie przekierowala do poradni holsamed a przecież to co innego . Jeszcze jutro spróbuje może ktoś inny odbierzeJa dzwoniłam na numer z ich strony
rossig
Mam do Ciebie pytanie czy dostałaś skierowania w luxmedzie na cytomegalie i HBS ?U mnie - LuxMed, badania robi dla nich Diagnostyka, to było 2 dni
Bo ja całą resztę mam i HVC też wypisali mi skierowanie. A się zastanawiam czy lekarz zapomniał wypisać, czy w Luxmedzie tych dwóch badań nie przepisują
kto jeszcze ma Luxmeda? I jak to u Was było ?
Krakowianka89
Nie, ani na jedno ani na drugie - kobitka, do której chodziłam prywatnie też nic o tym narazie nie wspomniała
rossig
Dziewczyny, a macie pappe w tym medicoverze ? W sensie takie pełne prenatalne i robi je lekarz z certyfikatem FMF?Ja również mam z medicover i rezygnuje z Gyncentrum
Bo w luxmedzie niby mamy usg 11-14 tydzień dodatkowo, ale to tylko takie "zwykłe usg ".
Pytam z ciekawości bo fajnie jeśli macie prenatalne
reklama
Patka77
Dzwoniłaś do Gyncentrum? Też mam zamiar tam iść, ale chyba pójdę najpierw do lekarza na nfz, aby wypisał mi skierowanie.Ja dzisiaj dzwoniłam się umówić na te badania prenatalne darmowe ale w Częstochowie nie ma już darmowych a do Katowic nie da się dodzwonić bo kolejka .