reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Nie za bardzo. Jak lekarz robił usg to mówił że widzi krwiaka ale im więcej badał i mierzył tym mniej był pewny A na końcu powiedział że go tam nie ma. Dla mnie ważne że szyjka zamknięta u serduszko bije. Jedynie co jestem zła to że dziś miałam tele poradę u endo i mam brać eutyrox 75 ale jestem w szpitalu więc ona nie może przepisać. Poszłam do lekarza A on mówi że on nic nie zrobi mam zadzwonić do swojego lekarza w poradni. Byłam wściekła.
Walczę nadal o ten eutyrox
Madzia jak dobrze ze jest dobrze! Jesteś pod opieką chwilę Cię potrzymaja żeby sprawdzić jak sytuacja i zaraz będziesz w domu[emoji10] a coś mówili skąd te kwrawienia?

Ja również mam z medicover i rezygnuje z Gyncentrum:)
Ja po wizycie, bombel ma 1.53cm serduszko bije widziałam i słyszałam [emoji2956] ale nie zmierzył dokładnie jak szybko bije. dalej musza brać leki, mam skierowanie na darmowe prenatalne z medicovera i zastanawiam sie nad rezygnacją z Gyncentrum. Sexy zabronione dopóki pojawiają sie czasem plamienia. Wg usg 7+6 wg om 8+0 Przedatował mnie na 17 listopada [emoji28]

U mnie - LuxMed, badania robi dla nich Diagnostyka, to było 2 dni
Mam do Ciebie pytanie czy dostałaś skierowania w luxmedzie na cytomegalie i HBS ?
Bo ja całą resztę mam i HVC też wypisali mi skierowanie. A się zastanawiam czy lekarz zapomniał wypisać, czy w Luxmedzie tych dwóch badań nie przepisują 🤔

kto jeszcze ma Luxmeda? I jak to u Was było ?

U mnie śnieg i to sporo 🤦‍♀️ aż się nie chce wierzyć, że w sobotę maszerowalismy na krótkich rękawach, a dziś zima 😟
Strasznie mi się nie chce dziś pracować, złapałam lenia po długim weekendzie.

Ja również mam z medicover i rezygnuje z Gyncentrum:)
Dziewczyny, a macie pappe w tym medicoverze ? W sensie takie pełne prenatalne i robi je lekarz z certyfikatem FMF? ;)

Bo w luxmedzie niby mamy usg 11-14 tydzień dodatkowo, ale to tylko takie "zwykłe usg ".
Pytam z ciekawości bo fajnie jeśli macie prenatalne ;)

reklama
Ja dzisiaj dzwoniłam się umówić na te badania prenatalne darmowe ale w Częstochowie nie ma już darmowych a do Katowic nie da się dodzwonić bo kolejka .
Dzwoniłaś do Gyncentrum? Też mam zamiar tam iść, ale chyba pójdę najpierw do lekarza na nfz, aby wypisał mi skierowanie.

Do góry