kazdy chyba liczy po swojemu. Ja moj system rozumiem i tylko sie nie zgadzam z tym, jak apka wylicza przeskok z tygodnia na tydzien, bo to nie jest logiczne/matematyczneZobacz załącznik 1256536
Ja mam taka i bardzo mi sie podoba ,bo jest mega czytelnie. A mozesz sobie recznie poprzestwiac co chcesz zeby bylo jak chcesz
reklama
Jotka_
Fanka BB :)
No tak, ale wlasnie nie rozumiem czemu wtakim razie poruszylas temat dni tygodnia piatek, sobota czwarek skoro one nie maja znaczenia dobra widocznie albo cos ki umknelo w logice tej waszej rozmowy,albo jestem blondynka poprostu nie ważne. A aplikacje sa jakie sa liczą jak chcą jeden dzien to przodu czy do tylu i tak jie ma znaczenia bo bardzo rzadko jest ze urodzi sie idealnie w terminie
inaczej. Jesli pierwszy dzien cyklu byl w poniedzialek, to w niedziele jest 1+0 (0+7)No tak, ale wlasnie nie rozumiem czemu wtakim razie poruszylas temat dni tygodnia piatek, sobota czwarek skoro one nie maja znaczenia dobra widocznie albo cos ki umknelo w logice tej waszej rozmowy,albo jestem blondynka poprostu nie ważne. A aplikacje sa jakie sa liczą jak chcą jeden dzien to przodu czy do tylu i tak jie ma znaczenia bo bardzo rzadko jest ze urodzi sie idealnie w terminie
apka juz liczy ze w niedziele zaczal sie drugi tydzien.
Czyli w niedziele masz 8+0, a apka mowi ze zaczelam 9 tydzien. Nowy tydzien zaczyna sie w poniedzialek, nie? I ten sam tydzien trwa do niedzieli.
Ankaa92
Hejo ja dziś na drugim badaniu bety. Nie lubię tego badania i boję się jutro zobaczyć wynik w czwartek decydująca wizyta, przynajmniej mam taką nadzieję..
Dalej czuje się strasznie. Ból piersi jest tak mocny, że się budzę w nocy nigdy mnie tak piersi nie bolały. W święta pojedzone ale wzdęcia tak dokuczały, że zero radości z jedzenia
Zastanawiam się tak, bo przy pierwszej ciazy od razu przestałam mieć objawy jak zaczęłam krwawić i okazało się, że serduszko nie bije, przy drugiej ciąży i pustym jaju wgl ich nie mialam. byłam w obu na duphastonie i krwawiłam jak już dochodziło do poronienia. Teraz brak krwawień, obawy na maxa to może jednak dzidzia bez żadnych problemów tam sobie siedzi i jest mam dziwne sny.. Tak smutne i straszne.. Wczoraj mi się śniło że mój Synek zaginął ale na końcu go odnazalam, a dziś mi się śniło, że nic nie wyszło z tej ciąży i tak jakby cały sen to był mój przebieg poronienia zdołowało mnie to i teraz chyba szukam na siłę nadzieji
Dalej czuje się strasznie. Ból piersi jest tak mocny, że się budzę w nocy nigdy mnie tak piersi nie bolały. W święta pojedzone ale wzdęcia tak dokuczały, że zero radości z jedzenia
Zastanawiam się tak, bo przy pierwszej ciazy od razu przestałam mieć objawy jak zaczęłam krwawić i okazało się, że serduszko nie bije, przy drugiej ciąży i pustym jaju wgl ich nie mialam. byłam w obu na duphastonie i krwawiłam jak już dochodziło do poronienia. Teraz brak krwawień, obawy na maxa to może jednak dzidzia bez żadnych problemów tam sobie siedzi i jest mam dziwne sny.. Tak smutne i straszne.. Wczoraj mi się śniło że mój Synek zaginął ale na końcu go odnazalam, a dziś mi się śniło, że nic nie wyszło z tej ciąży i tak jakby cały sen to był mój przebieg poronienia zdołowało mnie to i teraz chyba szukam na siłę nadzieji
Jotka_
No nie wiem mi apka pokazuje normalnieokres powinnam miec 9.02 to byl wtorek i teraz +0 pokazuje mi w kazdy wtorek, a dzien przed +7 ,czyli 7dzien bierzacego tygodnia . I dzis wychodzi ze mam 9 tydzien 8+0 czyli skonczylam 8 tygodni ciazy czyli rozpoczynam tydzien kolejny czyli jestem wlasnie w trakcie tygodnia 9 tego jutro bede w 8tygodniu i 1 dniu czyli bedzie mi lecial juz 9 tydzien ciazyinaczej. Jesli pierwszy dzien cyklu byl w poniedzialek, to w niedziele jest 1+0 (0+7)
apka juz liczy ze w niedziele zaczal sie drugi tydzien.
Czyli w niedziele masz 8+0, a apka mowi ze zaczelam 9 tydzien. Nowy tydzien zaczyna sie w poniedzialek, nie? I ten sam tydzien trwa do niedzieli.
Tak się zagmatwalam ze poprostu jie rozumiem, uuu mnie jest to wszystko takie logiczne
Leonie
Dzień dobry po świętach Miałam niesamowity stres, koszmary i budzenie się dziś w nocy, bo na 8.00 rano miałam usg. Jestem po dwóch stratach i to bardzo niedawnych... ale okazało się, że zarodek ma się dobrze, ma 9 mm i bijące serduszko. Nie mogłam uwierzyć, prawie się popłakałam w drodze do domu.
Wg OM ciaża ma 7+0 i ginekolog mówi, że to wyliczenie zgadza z usg. Myślałam, że może ciąża jest starsza bo miałam już nudności i pozytywny test pod koniec 3 tygodnia, ale jednak nie. W związku z tym termin wypada na 26 listopada, zaraz po moich 30. urodzinach.
Wg OM ciaża ma 7+0 i ginekolog mówi, że to wyliczenie zgadza z usg. Myślałam, że może ciąża jest starsza bo miałam już nudności i pozytywny test pod koniec 3 tygodnia, ale jednak nie. W związku z tym termin wypada na 26 listopada, zaraz po moich 30. urodzinach.
a to spoko, bo ja mam o dzien do przodu. Ja mam 9+1 w piatek i w piatek dostalam okres. Wiec dni mi liczy dobrze, ale tygodnie z bledem.No nie wiem mi apka pokazuje normalnieokres powinnam miec 9.02 to byl wtorek i teraz +0 pokazuje mi w kazdy wtorek, a dzien przed +7 ,czyli 7dzien bierzacego tygodnia . I dzis wychodzi ze mam 9 tydzien 8+0 czyli skonczylam 8 tygodni ciazy czyli rozpoczynam tydzien kolejny czyli jestem wlasnie w trakcie tygodnia 9 tego jutro bede w 8tygodniu i 1 dniu czyli bedzie mi lecial juz 9 tydzien ciazy
Tak się zagmatwalam ze poprostu jie rozumiem, uuu mnie jest to wszystko takie logiczne
Jotka_
Ale fajny prezentDzień dobry po świętach Miałam niesamowity stres, koszmary i budzenie się dziś w nocy, bo na 8.00 rano miałam usg. Jestem po dwóch stratach i to bardzo niedawnych... ale okazało się, że zarodek ma się dobrze, ma 9 mm i bijące serduszko. Nie mogłam uwierzyć, prawie się popłakałam w drodze do domu.
Zobacz załącznik 1256566
mamaNadii2
reklama
Jotka_
Ale ty jestes zgrabna i brzunio yaki zaokrąglony ladnie.. zazdro, bo ta spodnica rzeczywiscie lezy bajka!Dziewczyny przyszły mi dziś spódnice takie ala ciążowe ale można je nosić nie w ciąży również. Polecam selfieroom spodnica Basic. Jaram się nimi bo są cudne zamówiłam 3 kolorki mocca mięta i puder