reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

Dzień dobry po świętach [emoji18] Miałam niesamowity stres, koszmary i budzenie się dziś w nocy, bo na 8.00 rano miałam usg. Jestem po dwóch stratach i to bardzo niedawnych... ale okazało się, że zarodek ma się dobrze, ma 9 mm i bijące serduszko. Nie mogłam uwierzyć, prawie się popłakałam w drodze do domu.

Zobacz załącznik 1256566
Wg OM ciaża ma 7+0 i ginekolog mówi, że to wyliczenie zgadza z usg. Myślałam, że może ciąża jest starsza bo miałam już nudności i pozytywny test pod koniec 3 tygodnia, ale jednak nie. W związku z tym termin wypada na 26 listopada, zaraz po moich 30. urodzinach.
Super wiadomośc oby tak dalej :) tez mam wstępnie termin na 26 listopada [emoji4] pojutrze wizyta i już przebieram nogami [emoji4]

reklama
Dziewczyny przyszły mi dziś spódnice takie ala ciążowe ale można je nosić nie w ciąży również. Polecam selfieroom spodnica Basic. Jaram się nimi bo są cudne zamówiłam 3 kolorki mocca mięta i puder 🙂
Fajnie Wyglądasz :)
Ale do takiej spódnicy to chyba trzeba mieć szczupłe łydki ?:D
Ja to nosze raczej takie całkiem do ziemi, ale to w sumie tylko od święta. Moje nogi jakoś lepiej się w spodniach prezentuja :p

Dziewczyny przyszły mi dziś spódnice takie ala ciążowe ale można je nosić nie w ciąży również. Polecam selfieroom spodnica Basic. Jaram się nimi bo są cudne zamówiłam 3 kolorki mocca mięta i puder 🙂
Ja kupiłam podobna ale nie pamiętam z jakiej stronki troszkę krótsza bo przed kolana guma nie ciśnie na brzusio nosiłam w niedzielę i super też. Wiadomo jak brzuszek troszkę urośnie to dłuższą lepiej można wyżej podciągnąć i super to wygląda. Byle brzuszka nie cisla a mamie żeby było wygodnie 🙂

Hej Dziewczyny 🥰🥰
Ja już po wizycie , serduszko bije słyszałam 🥰 ma 8 mm wszystko ok, chodzę prywatnie i będę mieć od lekarza tez skierowanie na badania wiec będę mieć darmowe . Kolejna wizyta za 3 tygodnie . Jestem przeszczęśliwa 😃😃😃

Załączniki

• 90E2194E-57EC-4C37-894C-AB9B3451F390.jpeg
    90E2194E-57EC-4C37-894C-AB9B3451F390.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 83
Ja właśnie wyszlam z wizyty-gadzina rośnie ;)
Zdziwiłam się bo mi lekarka powiedziała że kolejna wizyta w 12 tygodniu to już drugi trymestr - a te aplikacje pokazują że drugi to dopiero jak się skończy 13tydzien ?
Oddałam krew do NIFTy więc tera dwa tygodnie stresu i czekania :d
Pytałam o detektor płodu, powiedziala ze spokojnie można używać i jest bezpieczny.
Super wieści [emoji846]
Jechalam dzisiaj na badania krwi i urwałam lusterko w samochodzie [emoji28] 10 lat jeżdżę, Włochy objechałam i nic się nie stało i nadszedł ten dzień w Katowicach [emoji28] chyba odpłynęłam myślami
Raz na 10 lat może się zdarzyć zamyślec na drodze [emoji6][emoji6]
Dzień dobry po świętach [emoji18] Miałam niesamowity stres, koszmary i budzenie się dziś w nocy, bo na 8.00 rano miałam usg. Jestem po dwóch stratach i to bardzo niedawnych... ale okazało się, że zarodek ma się dobrze, ma 9 mm i bijące serduszko. Nie mogłam uwierzyć, prawie się popłakałam w drodze do domu.

Zobacz załącznik 1256566
Wg OM ciaża ma 7+0 i ginekolog mówi, że to wyliczenie zgadza z usg. Myślałam, że może ciąża jest starsza bo miałam już nudności i pozytywny test pod koniec 3 tygodnia, ale jednak nie. W związku z tym termin wypada na 26 listopada, zaraz po moich 30. urodzinach.
To super i nie potrzebnie się stresowałas [emoji6]
Dziewczyny przyszły mi dziś spódnice takie ala ciążowe ale można je nosić nie w ciąży również. Polecam selfieroom spodnica Basic. Jaram się nimi bo są cudne zamówiłam 3 kolorki mocca mięta i puder [emoji846]
Ale super wyglądają na tobie [emoji7]
Hej Dziewczyny [emoji3059][emoji3059]
Ja już po wizycie , serduszko bije słyszałam [emoji3059] ma 8 mm wszystko ok, chodzę prywatnie i będę mieć od lekarza tez skierowanie na badania wiec będę mieć darmowe . Kolejna wizyta za 3 tygodnie . Jestem przeszczęśliwa [emoji2][emoji2][emoji2]
Gratuluję wizyty [emoji846]

reklama
Do góry