reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Dziewczyny przyszły mi dziś spódnice takie ala ciążowe ale można je nosić nie w ciąży również. Polecam selfieroom spodnica Basic. Jaram się nimi bo są cudne zamówiłam 3 kolorki mocca mięta i puder 🙂
Ja też mam dwie i uwielbiam bo do wszystkiego pasują ❤️ do szpilek, koszuli i do trampek z t-shirtem :D

reklama
Dziewczyny przyszły mi dziś spódnice takie ala ciążowe ale można je nosić nie w ciąży również. Polecam selfieroom spodnica Basic. Jaram się nimi bo są cudne zamówiłam 3 kolorki mocca mięta i puder 🙂
Super pomysł, chyba sama zamówię coś podobnego! Wyglądasz w niej świetnie.

Jakbyście miały inspiracje na to co nosić w ciąży to wrzucajcie linki, proszę 😍 Moja szafa jest totalnie nieprzygotowana na pojawienie się brzucha.

Madzia jak dobrze ze jest dobrze! Jesteś pod opieką chwilę Cię potrzymaja żeby sprawdzić jak sytuacja i zaraz będziesz w domu😗 a coś mówili skąd te kwrawienia?

Ja po wizycie, bombel ma 1.53cm serduszko bije widziałam i słyszałam [emoji2956] ale nie zmierzył dokładnie jak szybko bije. dalej musza brać leki, mam skierowanie na darmowe prenatalne z medicovera i zastanawiam sie nad rezygnacją z Gyncentrum. Sexy zabronione dopóki pojawiają sie czasem plamienia. Wg usg 7+6 wg om 8+0 Przedatował mnie na 17 listopada [emoji28]

reklama
Do góry