Ja nie miałam. Nie pomogęHej Dziewczyny,
Czy któraś z Was miała bądź ma podwyższone erytrocyty w moczu? Biore progesteron dopochwowo i dopiero od 3 dni nie mam plamien. Czy to może być spowodowane właśnie plamieniami?
A sprawdzasz z normami dla ciężarnych? Mnie wczoraj lekarz powiedział, żeby nie sprawdzać samemu, tylko z lekarzem skonsultować. Podobno te zakresy (nawet jak napisane, że dla ciężarnych) są z czapy.
Gratuluję ❤❤❤Dziewczyny już po wizycie... Ile stresu mnie to kosztowało... Ale 5+5 jest serduszko Jak zobaczyłam USG to w ogóle magia.
Niestety TSH mi wywaliło i ciśnienie u lekarza 160/110. Potem trochę spadło. Mam mierzyć i ew. Włączyć leki. Dostałam duphason i acarad bo stwierdził, że będziemy dmuchać na zimę ale nie traktuje ciąży jako zagrożonej na ten moment.
Wyszłam z gabinetu i się popłakałam z tego serduszka, stresu, leków i wszystkiego
Potem nadgonie zaległości na forum ale muszę ochłonąć.
Dziewczyny ja już po wizycie na szczęście wszystko z fasolka ok serduszko bije jak trzeba Jedynie co mnie martwi to krwiak i przez to to plamienie. Dostalam Duphaston 3x dziennie i zobaczymy czy to coś da. Nastepna wizyta 9.04 i mam nadzieje ze wszystko sie wchlonie. Standardowo skierowania dostalam na milion badań...ale z tego sie cieszę wole zrobić więcej niż za mało i obowiązkowo skierowanie na usg piersi mam nadzieje ze sie wyrobie ze wszystkim do następnej wizyty
Edziu, ja dostałam dodatkowy progesteron. Leżałam plackiem 10 dni i nie plamie. Jutro wracam do pracy Głowa do góry!
Muszę się pochwalić: 8t5d, serduszko bije jak szalone!
Dziewczyny, co myślicie o badaniu NIFTY?
Ostatnia edycja: