reklama
Karo0
Fanka BB :)
Śliczna dzidzia [emoji4]
Już po wizycie ... dzidzia już nie wyglada jak fasolka [emoji3526] Na dzień dzisiejszy wSzytsko wyglada bardzo dobrze [emoji3526]
Ankaa92
U mnie z OM 7+2. Wizyta serduszkowa więc tym bardziej się denerwuje i nie mogę się doczekać. Na szczęście wizyta o 8.50 więc zostało tylko jutroJa tak samo w czwartek wizytuje mam nadzieję że szybko zleci czas do czwartku dzisiaj 10t1d według ostatniego usg. Ostatnio bobo miał 1.89cm
Karo0
Ja tak miałam kiedyś dwa razy, na szczęście wszystko było dobrze. Oby i w Twoim przypadku też tak się skończyło [emoji120]
Mialam plamienie, jasna czerwona krew.. Boję się.
Boli podbrzusze.. niestety podzwigałam dziś trochę syna, sama jestem w domu, najbliższy szpital 20km stąd.
Teraz juz tylko przy podcieraniu i nie jest jasna, już bardziej lekko brązowa. Wizyta w czwartek.. Oby było wszystko dobrze, proszę trzymajcie kciuki [emoji17]
Ooo nie aż mam ciary ...Coś czuje że wy będziecie pierwsi rozpakowani
Emilcia88
Musi być dobrze ja też się boje ze jutro nic nie zobaczę.. wg miesiączki powinno już być cokolwiek widać ale właśnie mam wrażenie że miałam spóźniona owulację.Jakie piękne maleństwa
Ja mam kolejna wizytę 8 kwietnia. Licze na serduszko pomimo opoznionej owulacji.
Boje sie bardzo. Ciagle taka niepewnosc.
Czyli Ty tez się na razie łapiesz na rozpakowanie jeszcze w październiku ...Ja tak samo w czwartek wizytuje mam nadzieję że szybko zleci czas do czwartku dzisiaj 10t1d według ostatniego usg. Ostatnio bobo miał 1.89cm
reklama
DziękujeŚliczna dzidzia [emoji4]