Dziękuje Na prawdę rośnie jak na drożdżachno CUDO!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuje Na prawdę rośnie jak na drożdżachno CUDO!!!
jaki piękny mały człowieczek!!Już po wizycie ... dzidzia już nie wyglada jak fasolka Na dzień dzisiejszy wSzytsko wyglada bardzo dobrze
mnie też trapi praca no ale odwrotu już nie ma chciałabym powiedzieć po prenatalnych, które dzisiaj umówiłam na 10.05 w gyncentrum. Aaaa i Pani z rejestracji powiedziała, że to zależy od lekarza czy może być osoba towarzysząca więc dzień przed wizytą dopiero mi potwierdzą.Mnie jeszcze męczy temat powiedzenia w pracy. Chciałabym po pierwszym trymestrze, ale chyba będę musiała wcześniej. Bo tam się nam troszkę namieszało (w sumie pozytywnie, ale będą duże braki kadrowe).
Chce już ta zamknięta grupę. Żeby się wygadać [emoji1787]
ale cudoJuż po wizycie ... dzidzia już nie wyglada jak fasolka Na dzień dzisiejszy wSzytsko wyglada bardzo dobrze
Piękna dzidzia super wiadomościJuż po wizycie ... dzidzia już nie wyglada jak fasolka Na dzień dzisiejszy wSzytsko wyglada bardzo dobrze
Ja tak samo.. Tak mi się dłuży do tego czwartkuGratuluję wszystkim udanych wizyt piękne dzidziole. Też już marzę, żeby był czwartek i też chcę zobaczyć upragnione serduszko
Ja tak samo.. Tak mi się dłuży do tego czwartku [emoji20]
No cudny dzidziulek już wiem czego mogę się mniej więcej spodziewać na mojej wizycie 9+4Już po wizycie ... dzidzia już nie wyglada jak fasolka Na dzień dzisiejszy wSzytsko wyglada bardzo dobrze