Emilcia88
Fanka BB :)
Mi zostało dokładnie 25 godzin do wizytyNajgorsza jest chyba ta końcówka czekania na wizytę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi zostało dokładnie 25 godzin do wizytyNajgorsza jest chyba ta końcówka czekania na wizytę.
Możesz się spodziewać małego człowieczka miałam termin na 1/11 ale dzisiaj na usg przesunął się na 28/10 ... zobaczymy, podobno prenatalne będą określać rzeczywisty termin Może maluch przystopować z wzrostem wtedy wrócę na listopadNo cudny dzidziulek już wiem czego mogę się mniej więcej spodziewać na mojej wizycie 9+4
Na kiedy masz termin?
Już po wizycie ... dzidzia już nie wyglada jak fasolka [emoji3526] Na dzień dzisiejszy wSzytsko wyglada bardzo dobrze [emoji3526]
Powiedziałam dziś w pracy o ciąży [emoji6] szefowa bardzo się ucieszyła, ale była też totalnie zszokowana, bo ja zawsze mówiłam, że żadnych dzieci [emoji6] przyznalam sie jej, że to totalna wpadka [emoji214] ale reakcja pozytywna, więc super
Dziękuje Już nie taki małyWspaniały mały człowiek![emoji7]
Dziękuje [emoji3590] Już nie taki mały [emoji28]
No ja juz czekam na te Twoja wizyye jak na swojąCiężko odpisać każdej z osobna więc po prostu życzę dziś samych owocnych wizyt ja mam prawdopodobnie ostatnią marcową wizytę. Jutro na 18.20
Ale mały wielki cudZobacz załącznik 1254177Bejbik rosnie pieknie, juz ma 12,5mm na ta chwile zakonczylismy nasza kariere z klinika nieplodnosci, jestesmy przeszczesliwi
Mi zostało dokładnie 25 godzin do wizyty [emoji33][emoji1787]
Śliczny człowieczekJuż po wizycie ... dzidzia już nie wyglada jak fasolka Na dzień dzisiejszy wSzytsko wyglada bardzo dobrze
Też mam następną wizytę w podobnym terminie (będzie 9+3) i też mam nadzieję na taki widokNo cudny dzidziulek już wiem czego mogę się mniej więcej spodziewać na mojej wizycie 9+4
Na kiedy masz termin?
Ja tak samo w czwartek wizytuje mam nadzieję że szybko zleci czas do czwartku dzisiaj 10t1d według ostatniego usg. Ostatnio bobo miał 1.89cmGratuluję wszystkim udanych wizyt piękne dzidziole. Też już marzę, żeby był czwartek i też chcę zobaczyć upragnione serduszko