reklama
Krakowianka89
Fanka BB :)
@Fejkaaa
Ja codziennie oglądam się w lustrze i nadal nie jestem pewna czy to mi brzuch wybąbliło czy po prostu dużo zjadłam :d
Mam lekka nadwagę, więc płaskiego brzucha nigdy nie mialam- więc obstawiam że jeśli cos tam wyłazi to się chowa w warstwie tłuszczu
Może ty jesteś chudzinka i dlatego już mocniej widać Nie pamiętam czy pisałaś coś o sobie pod tym kątem
Ja codziennie oglądam się w lustrze i nadal nie jestem pewna czy to mi brzuch wybąbliło czy po prostu dużo zjadłam :d
Mam lekka nadwagę, więc płaskiego brzucha nigdy nie mialam- więc obstawiam że jeśli cos tam wyłazi to się chowa w warstwie tłuszczu
Może ty jesteś chudzinka i dlatego już mocniej widać Nie pamiętam czy pisałaś coś o sobie pod tym kątem
Przewrotka
Hej dziewczyny! Trochę mnie nie było a tu tyle do nadrobienia super. Pytałyście o Moją umowę. Jest przesłanka, że za 5 miesięcy dostanę umowę o pracę, ale czy tak się stanie? Tak czy inaczej, to już za późno by udawać brak ciąży tak czy inaczej muszę czekać do 12 tygodnia tak jak pisałyście.
Czy to możliwe, żeby w dzień spodziewanej miesiączki pojawiły się ogromne mdłości i wymioty, trwały dwa dni a potem nic i do teraz żadnych mdłości? Czy może fakt, że pracuje w żłobku i była wtedy wirusowa bardziej pasuje, że też go złapałam a na objawy ciąży przyjdzie jeszcze czas? Z córką jedyny mój objaw oprócz braku okresu to była zgaga od 8 tyg do 2 tyg przed porodem. Teraz póki co tylko lekki ból piersi i kłucia jajników czasem pozdrawiam Was serdecznie, ps: u mnie ciąża nadal jest incognito, nie wie jeszcze nikt
Czy to możliwe, żeby w dzień spodziewanej miesiączki pojawiły się ogromne mdłości i wymioty, trwały dwa dni a potem nic i do teraz żadnych mdłości? Czy może fakt, że pracuje w żłobku i była wtedy wirusowa bardziej pasuje, że też go złapałam a na objawy ciąży przyjdzie jeszcze czas? Z córką jedyny mój objaw oprócz braku okresu to była zgaga od 8 tyg do 2 tyg przed porodem. Teraz póki co tylko lekki ból piersi i kłucia jajników czasem pozdrawiam Was serdecznie, ps: u mnie ciąża nadal jest incognito, nie wie jeszcze nikt
A
Alek91
Gość
Też tak uważam + prywatnie sprzęt dużo lepszy. Ja mam świetnego ginekologa prywatnie ale chodzę też na Luxmed, żeby mieć darmowe badania z krwi i zasięgnąć opinii drugiego lekarza.Ja jestem zdania ze warto w ciąży chodzić prywatnie . Bo jest cały czas kontakt z lekarzem wraZie czego od razu można iść na wizytę i lepszy sprzęt i lepsza opieka lekarza
Mag...
Hej dziewczyny właśnie wstaje na szybko chce się przywitać i lecę pierogi lepić
Będę podczytywac informacje z Waszych wizyt.
Moja wizyta jutro masakra mam takie nerwy jeszcze dzisiaj się budzę i nie czuje piersi wcale... Nic kompletnie a zawsze bolały najbardziej z rana... Nic nie zrobię co ma być to będzie.
Miłego dnia
Moja wizyta jutro masakra mam takie nerwy jeszcze dzisiaj się budzę i nie czuje piersi wcale... Nic kompletnie a zawsze bolały najbardziej z rana... Nic nie zrobię co ma być to będzie.
Miłego dnia
to tak jak ta co mi robiła usg, mój lekarz prowadzący dopiero mi naisał,ze wedlug niego jest ok,bo pęcherzyk i ciałko żółte jest ale nie widać jeszcze pola płodowego, bo ciaza moze być młodsza. Pewnie u Ciebie też tak jest i musimy myśleć pozytywnie, bo nerwy tylko zaszkodzą ale jest to trudne bycie spokojną..u mnie z ostatniej om 6t 5d byl i tylko pecherzyk ciążowy nic więcej nawet nic nie wytłumaczyła szok dla mnie
Ania936
Ja robię tak samo chodzę do świetnej babki prywatnie, nawet dała mi swój numer prywatny w razie czego, bardzo mnie tym zaskoczyła, no i dodatkowo z nfz do takiego kolesia, w sumie nad nim już się nie zastanawiałam czy jest dobry czy nie, jest bardzo blisko mnie, nie muszę dojeżdżać a i badania za darmo będą.Też tak uważam + prywatnie sprzęt dużo lepszy. Ja mam świetnego ginekologa prywatnie ale chodzę też na Luxmed, żeby mieć darmowe badania z krwi i zasięgnąć opinii drugiego lekarza.
u mnie jest podobnie na usg ale pole płodowe nie bylo widoczne, a u Ciebie?Ja miałam taki i zastanawia mnie tylko dlaczeho on zmierzył troszkę dalej już czarny obszar ?
Ania936
Nie martw się, ja mam podobnie z piersiami, jednego dnia nie mogę wytrzymać tak mnie ciągną po bokach, a drugiego jak ręka odjął i macam się, dotykam... Chyba to normalne.Hej dziewczyny właśnie wstaje na szybko chce się przywitać i lecę pierogi lepić
Miłego dnia
Też mam jutro wizytę na 15
Miłego dnia
reklama
Fejkaaa
Ja nie jem slodyczy, bo mam zakaz w 1 ciazy mialam cukrzyce ciazowaJa 1kg mam na plusie ale zawsze tak mi waga rośnie jak nie trzymam się diety i jak jem słodycze