reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Jak dla mnie serduszko powinno być na bank.
Ja dziś mam wizytę o 18 bede w 7+3 i zobaczymy bo wcześniej widziałam tylko zagnieżdżenie zarodka więc może dziś już będzie serduszko. A tak pozatym tragicznie się czuje śpiąca, nieprzytomna brak energii i mdłości no jednym słowem 3 ciąża mnie wykańcza totalnie

reklama
Dzień dobry.
Czy któraś ma dzisiaj wizytę?
U mnie noc dupiata. Młodsza ryczała w nocy chyba z godzinę- podejrzewam koszmary.
Musiałam spać u niej w pokoju. Rano wstałam nie do życia. Dzisiaj muszę iść do pracy na kilka godzin a czuję się jak wrak. Śniadanie nie smakuje, kawa też nie. A wogole to beczeć mi się chcę jak dziecku. W sumie to nawet nie wiem czemu. @Caro666 jak tam u Ciebie po wizycie?
Dobrego dnia wszystkim.
PS. @Jotka_ też wczoraj patrzyłam na piękny pajacyk i kupiłabym ale małż mnie przystopował. Dzisiaj pójdę do tego sklepu i kupię bez jego wiedzy. Ja jestem z tych co nie wierzą w przesądy .
ja mam dzis pierwsza wizyte :)
emocje szaleja :)

Dzień dobry.
U mnie noc dupiata. Młodsza ryczała w nocy chyba z godzinę- podejrzewam koszmary.
Musiałam spać u niej w pokoju. Rano wstałam nie do życia. Dzisiaj muszę iść do pracy na kilka godzin a czuję się jak wrak. Śniadanie nie smakuje, kawa też nie. A wogole to beczeć mi się chcę jak dziecku. W sumie to nawet nie wiem czemu. @Caro666 jak tam u Ciebie po wizycie?
Dobrego dnia wszystkim.
PS. @Jotka_ też wczoraj patrzyłam na piękny pajacyk i kupiłabym ale małż mnie przystopował. Dzisiaj pójdę do tego sklepu i kupię bez jego wiedzy. Ja jestem z tych co nie wierzą w przesądy .
Ja mam dzisiaj wizytę o 18:10 😉
Ja mam podobnie, noc przespałam, ale czuję się okropnie, wszystko mnie boli, znowu nic nie moge przełknąć, chce mi się spać, a muszę pracować 😭😭 dobrze ze z domu, to nikt mnie nie widzi jak się obijam 😉

Gratuluję 😉

Czy to Twoja pierwsza ciąza? W którym jesteś tygodniu?

Słyszałam, że przy bliźniakach mdłości sa dużo bardziej uciążliwe.
Tak, to pierwsza ciąża😊7+4, mdłości są straszne, na początku były z rana, potem cały dzień a teraz najgorzej jest wieczorem, jak się kładę spać to mam normalnie helikopter i mi się chce płakać, a jak wstanę z łóżka to po prostu koniec🙄teraz mocno mi dokuczają bóle brzucha ale pani dr mówi ze to normalne w 1 trymestrze🙄No i bolą mnie piersi i jakoś tak siły nie mam tyle co zawsze, No i mam straszny katar i zapchany nos( nie wiem czy to już alergia czy estrogeny dają o sobie znać), aha No i plamienia (pewnie od progesteronu który biore dopochwowo) ale generalnie marze o drugim trymestrze ehhh

Dzień dobry.
Dobrego dnia wszystkim.

Mam o 14.30, ale mam złe przeczucia.
Oby na przeczuciach się skończyło...

Dzień dobry.
Dobrego dnia wszystkim.
Ja kupilam bodziaka dla tego typka malego co juz mam go w chacie :) z napisem "Zostanę starszym bratem". Chcialabym go na święta ubrać ,zeby obwieścił tak dobra nowinę. A w zabobony tez nie wierze :p

Za mną chodził arbuz i lody, także był trip do biedry i arbuza zajadałam lodami słony karmel i biała czekolada z malinami [emoji28] p dziwo nawet mnie nie mdli [emoji28]
Ja mam ciagle ochotę na słodycze🙄na śniadanie owsianka z owocami i mlekiem owsianym ( przed ciąża nie znosiłam słodkich śniadań) a potem do końca dnia jem kabanosy i pieczywo haha😂dieta cud

reklama
Moje smaki to jogurt z granola 🤣🤣mięso nie smakuje nic nie smakuje. Soku nie dam rady pić bo mi gazuje w żołądku i ten totalny brak sił najlepiej to bym tylko leżała i spała. Nie mam siły na podstawowe czynności typu powieszenie prania czy odkurzanie też tak macie? Dla mnie tragedia bo dwójka dzieci w domu i jakoś muszę to wszystko ogarniać a nie bardzo daje rade
Czekam na drugi trymestr z utęsknieniem.

Do góry